Motherland, of hoe onromantisch en competitief het moederschap kan zijn!

Series | In de humoristische serie Motherland belicht Sharon Horgan de onromantische kanten en de onbesproken competitiviteit van het moederschap. Sharon staat gekend om haar humoristische reeksen en met Motherland slaat ze opnieuw de spijker op de kop.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het kamp van de ‘Alpha mums’ staat bekend om hun punctualiteit, netheid en succes. Amanda, ook wel Queen Bee genaamd, heeft alles perfect op orde: van haar agenda tot haar kurken keukenblad is alles hyperordelijk en net. Amanda’s tegenpool Liz weerspiegelt chaos, vrijheid en het gekende pluk de dag-motto. Julia die organisatorisch niet zo sterk is en Kevin die, tot grote ergernis van de andere moeders, een trotse thuisblijver blijft, schipperen tussen beide kampen.

De combinatie van de verschillende ouderschapsstijlen en de ongemakkelijke confrontaties zorgen voor hilarische scènes, maar vooral voor veel herkenbare situaties bij de jonge ouders van nu.
 
Motherland, vanaf woensdag 29 april om 21u in première op BBC First.

BBC First HD is beschikbaar op kanaal 26 in Vlaanderen en kanaal 276 in Brussel in de tv-bundel Family op TV van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top