Nieuw op Netflix: seks, haaien en mummies!

Films | Heb je je favoriete serie in één dag gebingewatcht? Niet getreurd, Netflix voorziet zijn platform elke week van nieuwe films en programma's. Een kleine selectie van de nieuwigheden voor deze week.

Door Pickx

Deel dit nieuws

American Pie: American Wedding & American Pie: Reunion

Goed nieuws voor adepten van hersenloze popcornflicks: de luchtige high school-films van American Pie waarin enkele mannelijke studenten geobsedeerd zijn door vrouwelijk schoon en de vleselijke geneugten des levens staan sinds kort op Netflix. 

‘American Wedding’ uit 2003 is het derde deel uit de puberale komediesaga, ‘American Pie: Reunion’ het vierde. Steeds opnieuw laten de hoofdpersonages zich leiden door hormonale grillen op hun persoonlijke missies naar de heilige graal in hun leven: seks.

Jaws 3 & Jaws: The Revenge

Goed nieuws voor fans van overagressieve zeewezens: de legendarische haaienhorror van Jaws is sinds kort vertegenwoordigd op Netflix in de vorm van deel drie en vier.
 
‘Jaws 3-D’, zo getiteld omdat er gebruik gemaakt werd van 3D-technologie, was een commercieel succes in 1983, maar werd afgekraakt in de filmpers. Het verhaal over de bloeddorstige witte haai werd door sommige critici afgedaan als “weinig entertainend”, terwijl anderen enkele onjuistheden uitlichtten, zoals het feit dat de moederhaai in de film haar kroost beschermt – iets wat niet in de natuur van de zeedieren besloten ligt.
 
‘Jaws: The Revenge’ deed de iconische horrorreeks al helemaal geen recht aan, zo oordeelden pers en publiek, en ging dan ook kopje onder aan de box office in 1987. Ondanks de negatieve recensies zijn beide films nog steeds de moeite waard om lekker te griezelen op een plompverloren avond.

The Mummy, The Mummy Returns & The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Goed nieuws voor fanaten van verrezen, driftige mummies: deel 1, 2 & 3 van The Mummy staan op Netflix! De actiefilms waren destijds stuk voor stuk kaskrakers, met opbrengsten die telkens boven de 400 miljoen dollar uitkwamen.
 
Van de drie delen met acteur Brendan Fraser (ook bekend van het bekroonde ‘Crash’) gooide het origineel de hoogste ogen. De verrijzenis van de eeuwenoude Egyptische hogepriester Imhotep en zijn strijd tegen de Amerikaan Rick O'Connell, die in zijn tijd bij het Franse Vreemdelingenlegioen de dodenstad Hamunaptra ontdekte, kluisterde sinds 1999 grote mensenmassa’s aan het bioscoopscherm en overleefde net als de mummie himself de tand des tijds.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top