5 filmpjes die bewijzen dat de quarantaine ook leuk kan zijn

Films | Je weet amper waar kruipen in deze periode van isolatie? Je bent het kotsbeu om slecht nieuws te horen in de tv-journaals? Geen nood: zelfs in deze coronatijden blijft het internet een onuitputtelijke bron aan grappen en grollen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Colombiaanse politie in zumbamodus

In verschillende uithoeken van de wereld laat de politie haar creativiteit de vrije loop om de dagelijkse sleur van haar burgers wat te doorbreken. Na India waar de agenten zich uitdosten als het coronavirus, kiezen de Colombiaanse ordetroepen er voor om zich om te turnen tot ware zumba-instructeurs. Op die manier brengen ze de opgesloten burgers in dansmodus.



Tijd voor carnaval in Australië

In Australië heeft het wekelijkse ritueel van het vuilnis buitenzetten de proporties van carnaval aangenomen. Het huishoudelijk taakje is op sociale media in geen tijd uitgegroeid tot de belangrijkste ontspanning. Dino's, Pikachu, superhelden, Donald Trump... Het ontbreekt de Australiërs alvast niet aan de nodige verbeelding om de paar meters die hun huis van de stoep scheiden te overbruggen. Danielle Askew, intiatiefneemster van deze challenge, heeft een Facebookgroep opgericht om iedereen aan te moedigen om mee te doen. In minder dan een week tijd telt de groep "Bin isolation outing" reeds meer dan 500.000 leden.



"Full House wordt "Full Quarantine"

Sterren wereldwijd spreken hun inspiratievermogen aan om hun fans te plezieren tijdens de isolatie. Deze keer is het de Amerikaanse acteur John Stamos die ons verblijt. Stamos, die een van de hoofdrollen speelt in de cultserie van de jaren 90 "Full House", vond er niets beters op dan samen met de andere leden van de cast een geactualiseerde versie van de trailer te draaien.



Wanneer de Disney-magie toeslaat

De acteur Kurt Tocci van zijn kant vond er dan weer niets beters op dan in de huid te kruipen van enkele Disney-iconen. In een video op zijn sociale media haalde Tocci zijn beste kostuums uit de kast om de liedjes van filmklassiekers als "De leeuwenkoning", "Belle en het beest" en "De kleine zeemeermin" ten berde te brengen. We laten het aan jou over om te oordelen over het resultaat!


Britse vader haalt de ober in zichzelf naar boven

Omdat ook kinderen de coronamaatregelen nauwgezet moeten opvolgen en het dus aan de keukentafel wel eens een zootje kan worden, na de zoveelste gemeenschappelijke coronamaaltijd, vond de Brit Ben Moore het hoog tijd om het traditionele tafelen wat op te fleuren. Uitgedost in kostuum toont hij zich een ware 'melksommelier'. Ook zijn zoontje bekwaamt zich van zijn taak en proeft het goedje uitgebreid.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top