Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx: Frozen II

Kids | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, actie, avontuur, sciencefiction, komedie, romantiek, muziek en verhelderende documentaires: Proximus Pickx biedt voor elk wat wils.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vanaf 10 april kan je op Pickx genieten van de meest succesvolle animatiefilm ooit: Frozen II, de sequel op het immens populaire Frozen uit 2013. De prent ging in november 2019 in première en is nu al te zien bij ons.
 
Het verhaal draait rond de bekende helden uit de eerste film: de jonge koningin Elsa, haar jongere zus Anna, de verliefde ijsverkoper Kristoff, diens rendier Sven en sneeuwpop Olaf. Drie jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel verlaten zij Arendelle om naar het oude, betoverde woud in het noorden te reizen. Het gezelschap moet de oorsprong van Elsa’s superkrachten achterhalen om hun geteisterde koninkrijk te redden.
 
Met een wereldwijde opbrengst van 1,4 miljard dollar is Frozen II een nog groter kassucces dan het origineel, dat in 2013 ook al 1,2 miljard dollar opleverde aan de filmkassa’s. Frozen II is daarmee de meest succesvolle animatiefilm aller tijden.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top