"De voorbije weken en zeker ook afgelopen zondag hebben we zoveel schoons gezien, zo’n grote verbondenheid tussen de mensen. We gaan nog efkes in ons kot moeten blijven en aangezien ik - en bij uitbreiding al mijn collega’s bij VTM - nu technisch werkloos thuis zitten, willen we graag met z’n allen iets terug doen", dat vertelde Koen Wauters dinsdagmorgen in Blijf in Uw Kot aan Vincent Fierens en Sean Dhondt. Alle VTM-gezichten slaan daarom de handen in elkaar om woensdag 8 april om 21u40, live een speciale aflevering van 'Blijf in uw Kot' te brengen bij VTM, waarin ze graag iets willen terugdoen voor de Vlamingen.
Een virtuele date met Andy Peelman of Ruth Beeckmans? Een buikdansinitiatie van Jens Dendoncker? Of ken je iemand met een onwaarschijnlijk straf verhaal die je een hart onder de riem wil steken of wil verrassen? Het zijn maar enkele van de dingen die zouden kunnen.

Koen Wauters riep de kijker dinsdagmorgen dan ook op om vooral heel veel ideeën en vragen in te sturen: "Voor dit zot idee dat we hebben, rekenen we echt op leuke vragen of ideeën. Wat de kijkers thuis ook willen meemaken, wij proberen het te fiksen tegen woensdagavond in deze speciale aflevering van Blijf in Uw Kot. Op een veilige manier welteverstaan. Ja, dat is minder dan 48 uur. En ja, we hebben maar een uurtje te vullen. Hoe we het programma precies gaan noemen, wat het wordt, … dat weten we allemaal nog niet. Maar we willen er samen met de kijker vooral het beste van maken terwijl iedereen veilig in zijn kot zit en ons vooral gewoon eens goed amuseren?", vertelde hij.

Koen Wauters zal de speciale aflevering van Blijf in uw Kot woensdagavond om 21.40 presenteren vanuit het speciaal - voor en door Corona-uitgeruste - 'kot' in Vilvoorde. Hij zal hiervoor virtueel in contact staan met heel wat VTM-gezichten en zoveel mogelijk kijkers.

Iedereen kan vanaf nu ideeën en vragen doorsturen naar blijfinuwkot@vtm.be. Daarbij zou het handig zijn om meteen ook mee te geven of je Facetime of Skype-gegevens hebt - zodat je op die manier ook gemakkelijk in het programma kan belanden.

De voorziene aflevering van Spitsbroers woensdagavond wordt op donderdag 9 april om 22u40 uitgezonden.

Bekijk Blijf in uw Kot woensdag om 21u40 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!