Wat goeeeed: een nieuw seizoen van Chateau Meiland

Films | Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Het is dus de hoogste tijd voor een welverdiende vakantie. Martien, Erica, Maxime, kleine Claire en huishoudster Nadège reizen af naar een luxe resort op het altijd zonnige Tenerife om zelf eens een keertje in de watten te worden gelegd.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na de vakantie is het tijd om weer volle bak aan het werk te gaan op het Chateau, waar het na het winnen van de Gouden Televizierring nog drukker geworden is. Er is genoeg te doen nu het winterseizoen op z’n einde komt en het hoogseizoen weer nadert. En ook al heeft de familie met de komst van huishoudster Nadège een lot uit de loterij getrokken, de chaos is er niet minder op geworden. Naast het verzorgen van de gasten moet er namelijk nog veel aan het Chateau gebeuren. Uiteraard gaat alles gepaard met de nodige hectiek en hilariteit.

Dinsdag in de eerste aflevering van Chateau Meiland zien we hoe de familie na een lang jaar klussen en gasten ontvangen op het kasteel, toe is aan vakantie. Ze gaan naar Tenerife en huishoudster Nadège mag mee. Het leven aan het zwembad en 'all inclusive'  buffet leven bevalt zelfs zo goed, dat Martien overweegt te emigreren.

Martien: "Ik heb zo'n zin om aan het piscine bij het hotel te liggen, in plaats van naar onze piscine te lopen met drankjes."

Bekijk Chateau Meiland elke dinsdag om 20u35 op VIJF of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top