Union kaapt Duitse prijsschutter weg voor de neus van "Europese eersteklassers"

Sport | Union Sint-Gillis heeft in coronatijden toch al een inkomende transfer gerealiseerd voor het komende seizoen. De Brusselaars maakten dinsdag bekend dat Deniz Undav vanaf komende zomer voor doelpunten zal moeten zorgen in het Stade Joseph Mariën.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Undav komt over van de Duitse derdeklasser SV Meppen, waar hij in het huidige seizoen 14x raak trof in 25 wedstrijden. Daarnaast leverde hij ook nog eens 12 assists af. Een mooi gemiddelde, dat hem kennelijk in de belangstelling zette van heel wat Europese clubs. Maar het was dus Union dat hem het best kon verleiden.

"Deniz tekende, vanop afstand, een contract van 3 jaar met een optie op een seizoen extra, ondanks, veel interesse van andere Europese eersteklassers", klinkt het op de officiële website van de Brusselaars.

Ervaring

Voor Undav wordt Union zijn allereerste buitenlandse avontuur. De 24-jarige Duitser speelde de voorbije jaren enkel in eigen land (Havelse, Braunschweig II en nu dus Meppen) en hij genoot zijn opleiding bij Werder Bremen. In totaal speelde Undav al meer dan 150 professionele wedstrijden en scoorde hij ook al 67 doelpunten.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top