AB Canapé: de bezwerende synthpop van Oscar and the Wolf

Muziek | Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden ook op Proximus Pickx aangeboden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Oscar and the Wolf, alias Max Colombie, laat in 2010 voor het eerst van zich horen met een EP. Dankzij radiovriendelijke hitsingles als ‘Princes’, ‘Strange Entity’ en ‘Undress’ kan hij zijn publiek uitbreiden. Zijn eerste album Entity verschijnt in april 2014 en is een inslaand succes.
 
Op dat album gaat hij meer dan op zijn eerste EP’s de elektronische toer op. Een melancholische cocktail van warme elektrosynths, poppy vibes en diepkervende lyrics plaveien de weg richting nationale roem, hetgeen zich vertaalt in een voorlopig totaal van acht MIA’s.

Drie jaar na zijn spraakmakend debuut brengt Oscar and the Wolf Infinity uit. Het succes van Max Colombie en de zijnen leidde de band naar 's lands grootste podia en festivals, zoals Rock Werchter, Tomorrowland, Down the Rabbit Hole en de Lokerse feesten.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top