AB Canapé: de bezwerende synthpop van Oscar and the Wolf

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden ook op Proximus Pickx aangeboden.

Oscar and the Wolf, alias Max Colombie, laat in 2010 voor het eerst van zich horen met een EP. Dankzij radiovriendelijke hitsingles als ‘Princes’, ‘Strange Entity’ en ‘Undress’ kan hij zijn publiek uitbreiden. Zijn eerste album Entity verschijnt in april 2014 en is een inslaand succes.
 
Op dat album gaat hij meer dan op zijn eerste EP’s de elektronische toer op. Een melancholische cocktail van warme elektrosynths, poppy vibes en diepkervende lyrics plaveien de weg richting nationale roem, hetgeen zich vertaalt in een voorlopig totaal van acht MIA’s.

Drie jaar na zijn spraakmakend debuut brengt Oscar and the Wolf Infinity uit. Het succes van Max Colombie en de zijnen leidde de band naar 's lands grootste podia en festivals, zoals Rock Werchter, Tomorrowland, Down the Rabbit Hole en de Lokerse feesten.
 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?