Vijf video’s die bewijzen dat in quarantaine leven best leuk kan zijn

Films | Weet u niet wat gedaan in deze periode van lockdown? Ben je het beu om alsmaar slecht nieuws te vernemen op tv? Geen paniek: zelfs in barre coronatijden blijkt het internet een onuitputtelijke bron van humor te zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De quarantainedans van Jack Black op TikTok

TikTok was nog voor het uitbreken van de coronapandemie al razend populair bij de jeugd. Steeds meer mensen wagen zich nu aan de app, zo onder meer Jack Black. De 50-jarige acteur doet een ietwat vreemd dansje in vermoedelijk zijn eigen tuin, met weinig kleren om het lijf (lees: een korte broek, laarzen en een cowboyhoed).
@jackblack

Quarantine Dance ##reallifeathome ##distancedance ##happyathome ##boredathome ?? @taylor

? original sound - jackblack

Lachen met de Indiase politie

Een ludieke actie van een Indiase politiedienst is viraal gegaan op onder meer YouTube. Daarin zien we agenten die verkleed zijn als coronavirussen. Ze houden automobilisten en scooters aan de kant om hen al dansend mee te delen best thuis te blijven in deze periode. Zelfs een politiepaard moet met de nodige beschilderingen meedoen aan het acterende politie-optreden.



Hello from the inside

De Amerikaanse zanger Chris Mann, ex-kandidaat van The Voice, besloot om een eigen versie te maken van “Hello”, het bekende nummer van zangeres Adele. Het riedeltje “Hello from the other side” werd omgezet naar “Hello from the inside”. De videoclip op YouTube zit intussen al aan 7 miljoen views.



Blijven dansen

“We mogen dan wel niet meer naar buiten gaan, dansen mogen we nog wel”, is de boodschap van de Franse choreograaf Mehdi Kerkouche. Op Twitter deelde hij een video waarin hij vijf personen laat dansen in hun eigen kot. Het resultaat, op de tonen van "You're the First, the Last, My Everything" van Barry White, mag alvast gezien worden.

Een bijzonder verjaardagsfeestje

Verjaren in tijden van corona, er zijn leukere momenten. Het Ierse meisje Katie werd enkele dagen geleden 12 jaar en dat wilden haar ouders toch niet zomaar voorbij laten gaan. Gezien de quarantainemaatregelen mochten er geen vriendjes komen spelen, dus regelden haar ouders dat iedereen al toeterend voorbij het huis kwam gereden om Katie alsnog een gelukkige verjaardag te wensen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top