"We gaan eens reclameren, dat zijn ze toch gewoon van de Marokkanen": de beste quotes uit 'First Dates'

Films | 'First Dates' heeft ondertussen ook Vlaanderen in zijn greep. Wij selecteerden voor jou de beste quotes en zinsneden van de single cupido's uit aflevering 9.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Het maakt niet uit wie, maar ik had echt geen Marokkaan verwacht"

Zeggen dat Nathalie niet op haar mondje is gevallen, is een open deur intrappen. De 33-jarige onthaalbediende met Spaanse
roots kan er maar geen genoegen mee nemen dat ze gekoppeld werd aan de 41-jarige Marokkaan Choukri. Tal van vooroordelen worden op de arme man afgevuurd, maar als bij wonder blijft de medisch vertegenwoordiger tot aan het einde van de date aan tafel zitten. Respect!

"We gaan eens reclameren, dat zijn ze toch gewoon van de Marokkanen"

Wanneer Choukri niet meteen de aardappelen op zijn bord terugvindt, worden de lachspieren bij Nathalie en de medisch vertegenwoordiger aangesproken. Nathalie stelt voor om te reclameren, al wijst Choukri haar meteen terecht: "Pas op eh! Jij bent geen gewone." Wel Choukri, dat hadden wij al van bij het begin gezien.

"Ik dacht: hang ik ergens op een foto en word ik gezocht"

Uiteindelijk moet de arme Choukri toch van het hart hoe hij zich voelt bij het spervuur van aanvallen van de overkant van de tafel. En dan lijkt het ook bij zijn date Nathalie door te dringen. Een keerpunt in de date, want de felle Nathalie wordt even op haar plaats gezet. Tot verrassing van velen volgt er toch de toezegging voor een tweede date.


"Ik wil niet de madam worden met de 70 katten"

Een verrassende uitspraak van de eerder schuchtere David! De 28-jarige weet wat hij wil. Liefst iemand ros en curvy en dan mogen daar ook kinderen van komen. Zo lang hij maar niet alleen oud wordt. Ondanks zijn verwoedde pogingen stuurt Mich hem echter met lege handen huiswaarts.

"Ik heb wat met neuzen"

Voor de meest rustige date van de avond moeten we bij de 36-jarige Geert en zijn avontuurlijke date Birte zijn. Losjes keuvelen over leven en werken in het buitenland en over verloren liefjes, een klik lijkt er alvast te zijn.

Al heeft Geert een ietwat speciale voorliefde. Voor hem valt een goede date namelijk te herleiden tot een bepaald lichaamsdeel: de neus. "Ik heb wat met neuzen", klinkt het doodeerlijk. "Als ik iemand tof vind, denk ik achteraf: het was weer de neus." Gelukkig slaagt Birte erin om de neuzen in de juiste richting te krijgen en volgt er al meteen een tweede date. Misschien wel het begin van iets moois?

"Ik zal je leren rijden." - "Voila, da's al een tweede date si"

Voor de laatste date van de avond werd blondine Larissa gekoppeld aan magazijnier Nicolai. Dat Larissa niet op haar mondje gevallen is, zal de 25-jarige Nicolai al gauw ondervinden. Maar ook hij is rad van tong.

Wanneer Larissa de kwaliteiten opsomt waarover haar ideale man dient te beschikken, komt ter sprake dat die zeker een rijbewijs moet hebben. Tot ontzetting van de technisch tekenaar beschikt Nicolai daar niet over. Maar, problem solved, want Larissa zal hem wel leren rijden. Geen idee of dat dubbelzinning bedoeld was of niet, maar Nicolai wist zich meteen verzekerd van een tweede date.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top