Luchtig het weekend in: Stuck On You wordt jouw vrijdagavondfilm

Films | In deze zware tijden van corona mag er zeker ook eens gelachen worden. Geen beter plan te bedenken dan op vrijdagavond het weekend in te luiden met een portie humor. Daarom biedt televisiezender Q2 vandaag jullie de komediefilm Stuck On You aan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Stuck On You dateert van 2003 en werd geregisseerd door de broers Peter en Bobby Farrelly, die onder meer ook There's Something About Mary op hun teller hebben staan. De film zelf gaat ook over twee broers: Bob en Walt Tenor, gespeeld door respectievelijk Matt Damon en Greg Kinnear. De twee leiden een bijzonder leven, want Bob en Walt zijn een Siamese tweeling.

De broers laten zich niet van elkaar afscheiden, gezien er vijftig procent kans is dat Walt bij een operatie zou sterven. Ze beslissen, vastgekneld aan elkaar, hun leven te organiseren. Zo is Bob de uitbater van een fastfoodrestaurant, Walt is een acteur.

Foute humor

Hun relatie wordt echter op de proef gesteld wanneer Walt droomt van een carrière als acteur in Hollywood. Bob stemt in om mee te verhuizen naar Los Angeles, met als doel een succesvolle televisiecarrière uit te bouwen voor zijn broer. Daarin komen ze onder meer de actrices April Mercedes (gespeeld door Eva Mendes) tegen, en Cher, die zichzelf speelt in de film. Maar de roep naar roem bij Walt dreigt echter zijn tol te eisen in de relatie met zijn broer.

Met Stuck On You en de gebroeders Farrelly achter de knoppen weet je alvast wat je gaat krijgen: een portie visuele en foute humor. Liefhebbers van deze grappen en grollen stemmen daarom best af op Q2 vanavond om 22u45.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top