OHL en Beerschot reageren op situatie rond promotiefinale: "Hopelijk is onze gezondheid even belangrijk als die van andere teams"

Sport | In tegenstelling tot de Jupiler Pro League-clubs hebben OH Leuven en Beerschot VA nog geen duidelijkheid gekregen over een eventuele stopzetting van hun promotiefinales. Beide clubs staken de (virtuele) koppen daarop bijeen en kwamen met een gezamelijk statement op de proppen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

We namen nota van de aanbeveling van de Raad van Bestuur van de Pro League om de competitie onmiddellijk stop te zetten. De beslissing ligt nu bij de Algemene Vergadering van de Pro League. Er is beslist om een werkgroep samen te stellen die zich buigt over de gevolgen van de stopzetting van de competitie.

De Pro League haalt, terecht, in zijn communicatie aan dat de gezondheid van elk individu belangrijk is. We gaan er dan ook vanuit dat de gezondheid van de spelers, staff en medewerkers van Beerschot en OH Leuven even belangrijk geacht wordt, dan deze van de andere teams die, om gezondheidsrisico’s te vermijden, niet meer aan het werk zullen komen na de definitieve stopzetting van het seizoen.

We wachten het verdere verloop en de werkzaamheden van de werkgroep af en we zullen als club de werkgroep steunen waar we kunnen in het vinden van oplossingen, in het belang van het Belgische voetbal, maar ook in het belang van onze club en voor onze supporters.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top