“Mijn geld is volledig op”: de beste quotes uit Blind Gekocht

Films | Na het succesvol debuut krijgt het woonprogramma Blind Gekocht een vervolg. In het kraaknieuwe seizoen trekt Dina Tersago opnieuw de baan op met aankoopmakelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Bart Appeltans. De deelnemers laten hun zuurverdiende spaarcentjes in de deskundige handen van Béa en Bart, die op zoek gaan naar een droomwoning. Wij zetten de meest opvallende quotes uit de tweede aflevering op een rijtje.

Door Proximus

Deel dit nieuws

“Ik vond dat een verschrikkelijke badkamer”

Flo haalt nog wat herinneringen op aan haar eerste, schijnbaar traumatisch huisbezoek. “Ik ben daarna beginnen wenen”, klinkt het. Ze hamert er tegen Bart op dat de keuken en de badkamer aangepakt moeten worden, anders zou de arme vrouw wellicht een zenuwinzinking krijgen. Dit ruikt naar emotionele chantage.

“Flo kan enorm snel afknappen op iets”

Bart trapt open deuren in. Voor Béa en Bart is het net alsof ze een examen gaan afleggen: valt het resultaat van de renovatie in de smaak bij Flo of niet? De angst stond in de ogen van het duo. “Ik hou mijn hart vast”, aldus aankoopmakelaar Béa.

“Hij is blij dat ik blij ben”

Opluchting: het gelijkvloers, en dan vooral de woonkamer en keuken, valt in de smaak bij Flo. De badkamer op de eerste verdieping met inloopdouche en Japans toilet is tevens goedgekeurd. Voor Flo is de balans positief, en dat tovert een brede glimlach op het gezicht van Jan.

“Mijn geld is volledig op”

Bart is eerlijk als hij bij Davina moet komen schooien om meubels. De alleenstaande moeder heeft echter haar versleten sofa en bed weggegooid, en Bart heeft geen budget meer over om nieuwe meubels te kopen. “Een flipmomentje”, verwoordt Davina treffend.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top