Beerschot krijgt positief nieuws van licentiecommissie: "Was een vlotte vergadering"

Sport | Na Union Sint-Gillis en OH Leuven heeft nu ook Beerschot VA gemeld dat het een positief advies heeft gekregen van de licentiecommissie. De Ratten moesten nog wat extra documenten voorleggen bij de 'tweede zit' en dat lukte kennelijk zonder al te veel problemen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

“De vergadering verliep goed en we hebben het dossier nogmaals doorgenomen", vertelt algemeen directeur Gunther Dieltjens op de offficiële website van Beerschot VA. "Omdat het dossier van Beerschot vorige week reeds zo goed als volledig was werd het een vlotte vergadering. Zoals afgesproken wachten we nu de finale beslissing van de commissie af."

Ook ondervoorzitter Walter Damen is vanzelfsprekend blij met het positieve advies. Hij nam van de gelegenheid gebruik om de investeerders te bedanken. “Vanuit de club wil ik de investeerders, Prins Abdullah en Francis Vrancken van bouwbedrijf DCA, nogmaals bedanken voor hun grote inspanningen om Beerschot weer opnieuw naar het hoogste niveau te brengen. Beerschot blijft rustig verder werken aan de uitbouw van onze prachtige club.”

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top