Bekijk La Casa de Papel, deel 4 nu op Netflix

Series | Wacht. Wat? Deel 4 van 'La Casa de Papel', exclusief op Netflix? Vanaf 3 april? Ho maar! Even aanstippen in de agenda, want dit deel wil je toch echt niet missen.

Door MF

Deel dit nieuws

Akkoord. Wij dachten dat het verhaal na deel 2 mooi rond was. Iedereen blij en tevreden op een aantal afgelegen plekken - cocktail aan de lippen, wit zand onder de voeten - aan het genieten van rust en een dikke bankrekening. Maar dat was buiten de ijver van de politie gerekend, die plots het paradijselijke eiland bestormde waar Tokio en Rio verbleven en Rio arresteerde. Gedaan met de leute . Deel 3 bracht spanning en nagelbijtende momenten, en eindigde met de vermeende executie van Raquel. Waarop de Professor de oorlog verklaarde aan de politie ... en toen was het gedaan. Darn! 


Deel 4, meer van dattum!

Waar waren we gebleven? Ja, hier: de Professor is ervan overtuigd dat Lisbon (Raquel) geëxecuteerd is. Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen. Nairobi vecht voor haar leven. De bende beleeft een van zijn moeilijkste periodes. Ondertussen wordt de geplande overval ernstig in gevaar gebracht door een vijand in hun midden. Wacht? Een verrader? Wie dan? Raquel? Ligt haar hart dan wel bij de politie? En tuinde de Professor in een list? Het zou kunnen. Maar in 'La Casa de Papel' kan eigenlijk alles. Deel 4 belooft alleszins even spannend te worden als de drie voorgaande. Ja, deel 1 en 2 flirtten met genialiteit en van deel 3 zijn we nog steeds aan het herstellen, maar 4? Wat staat er te gebeuren? En waarom rende bankdirecteur Arturo naar binnen in deel 3? Wil hij weer de held uithangen? Of is hij er voor zijn ex-secretaresse Monica? We krijgen 8 afleveringen de tijd om het uit te zoeken. Oh, en naar verluidt staan deekl 5 en 6 ook al in de steigers. Caramba! 

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top