Geen inspiratie voor je aprilvis? Niet getreurd

Series | Morgen is het weer zover: 1 april, al valt er dit jaar minder te lachen. Het coronavirus mag dan wel een domper op het plezier zijn, wij laten het niet aan ons hart komen. Pickx speurde tv-series allerhande af op zoek naar de beste grappen en grollen die als inspiratie kunnen dienen voor jouw aprilgrap. Kijk en leer!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ross & Rachel

In de 16e aflevering van het 7e seizoen van de populaire sitcom Friends haalde Ross een nogal wrede grap uit bij Rachel. De paleontoloog had een gevecht met zijn zoon Ben in scène gezet. Op een bepaald moment valt Ross van de trap, voor de ogen van een krijsende Rachel. Gelukkig blijkt het om een pop te gaan. Lachen!



Jim & Dwight
 
De collega's Jim en Dwight uit de Amerikaanse sitcom The Office hebben een haat-liefdeverhouding met elkaar. Het is vooral Jim die zijn nerdy werkmaatje Dwight het bloed vanonder de nagels haalt met zijn practical jokes, de ene al wat geslaagder dan de ander. Hieronder zie je een compilatie:

 
Howard draait de rollen om

Toegegeven: deze grap uithalen bij je huisgenoten is misschien wat onrealistisch, maar wie niet waagt... Deze grol komt uit de sitcom The Big Bang Theory, waarin Sheldon Howard wil beetnemen met een simpel en onschuldig trucje. Die laatste heeft de mop echter door en neemt op zijn beurt Sheldon in de maling, al is zijn grap van een heel ander niveau.



Jiggly ball in Scrubs

Wat deze grap zo geniaal maakt is niet zozeer het gratuite geweld of het feit dat de Janitor uit de komische ziekenhuisserie Scrubs het hele ziekhuis kon betrekken bij de mop, maar wel dat de lolbroek de hele gedachtegang van J.D. kon voorspellen.

The Janitor was echter niet aan zijn proefstuk toe: hij bestudeert zijn 'slachtoffers', en weet bijgevolg exact hoe de gedupeerden zullen reageren in een bepaalde situatie. Met die mensenkennis in het achterhoofd bakt hij een poets die al even ingenieus als hilarisch is. Heb jij een koppige huisgenoot op wiens gedrag je kan anticiperen? Reproduceer dan zonder verpinken volgende prank:



Winston kleurt je dag

Wie ook bedreven is in de Hoge Kunsten der Grappen en Grollen is Winston uit New Girl. De zelfverklaarde 'Prank Sinatra' brengt leven in de brouwerij door zijn huisgenoten regelmatig te trakteren op een farce, die volgens de vrouw des huizes Jess altijd "ofwel er ver over, ofwel te petieterig" zijn.

Bij het zien van de moppen die Winston uithaalt in volgend filmpje, snappen we Jess volledig. Een ding is zeker: er valt wat af te lachen met de man.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top