Lachen is gezond: grappige aanraders op tv

Series | In deze gezondheidscrisis is het meer dan ooit belangrijk om te blijven lachen en samen het beste proberen te maken van deze situatie. Op tv worden er gelukkig heel wat komische programma's, series en films uitgezonden die zorgen voor de perfecte afleiding.

Wij zetten er enkele voor jou op een rijtje en brachten ze bij Proximus Pickx samen op tv, web en app onder de rubriek 'Lachen is gezond'!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wat dacht je van Philippe Geubels en zijn knotsgekke panelleden in Is er een Dokter in de zaal? op Eén? Of Influencers, het nieuwe sketchprogramma van de hand van Bart De Pauw op VIER? Op Canvas blijft Jan Jaap Van der Wal elke dinsdag en donderdag op post met De Ideale Wereld. En waarom eens niet uitwijken naar NPO 3 voor Zondag met Lubach? Qua internationale humor is ook The Graham Norton Show op CAZ een aanrader. Of misschien houd jij wel meer van de grappige video's uit America’s Funniest Home Video’s op VTM of de reality-shows Hotter than my Daughter en Gênant Maar Waar op Vitaya? Daarnaast blijven de heruitzendingen van onder andere Geubels en de Belgen (VIER), Control Pedro (VIER), Komt een Man bij de Dokter (Q2) en Gefopt (VTM) de moeite waard.

Wie houdt van Amerikaanse sitcoms is bij Q2 aan het goede adres met herhalingen van Marlon, Life in Pieces, How I Met Your Mother, Modern Family en The Big Bang Theory. Op VIER kan je onder andere kijken naar Two and a Half Men met Charlie Sheen. De zwarte komedie The Mick is een aanrader op CAZ, waar je ook terecht kan voor klassiekers als Allo Allo en Married with Children. Ook Vlaamse klassiekers als F.C. De Kampioenen, De Collega's (Eén), Nonkel Jef (VTM), Bompa en Slisse & Cesar (CAZ 2) mogen niet ontbreken.

Elke week verschijnen er ook tal van komische films op je tv-scherm. Kijk gerust ook naar het aanbod van de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top