Nieuw seizoen Liefde voor Muziek brengt vanaf maandag een hele resem muzikale parels

Muziek | Zon, fun en muzikale vibes. Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek belooft ook dit jaar een gezellig muzikaal feestje te worden. André Hazes, Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Sean Dhondt, Peter Van Laet van Mama’s Jasje en Tom Dice & Kato Callebaut van The Starlings reizen naar de inspirerende Spaanse zon om er hun stempel te drukken op elkaars nummers. Het resultaat zijn catchy melodieën, verrassende lyrics en prachtige songs die elke maandag om 20u35 weerklinken in het zesde seizoen van Liefde voor Muziek.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het zesde seizoen gaat op 30 maart van start, maar kondigt zich nu alvast overtuigend aan met een eerste nummer van Regi ft Jake Reese en OT. Zijn versie van Kom wat dichterbij van Gene Thomas - die op 13 maart op de wereld werd losgelaten - denderde meteen binnen op de eerste plaats in de Vlaamse Ultratop.

Ook dit jaar heeft Liefde voor Muziek een boeiende mix van jong talent en echte hitmachines in petto. In de prachtige Masia Casanova Sitges dompelen ze zich een week lang onder in een warm bad van muziek. De artiesten zelf staan alvast te popelen om hun muzikale parels te delen met de wereld en dat doen ze vanuit de Villa Caves Anna D’Codorniu die omgebouwd werd tot een unieke opnamestudio.

Bekijk Liefde voor Muziek vanaf maandag om 20u35 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top