Bioscooppremières meteen te bekijken in ‘VOD Premium’ op Proximus Pickx

Desperate times call for desperate measures. In het Nederlands: wanhopige tijden vragen om drastische maatregelen.
Bioscooppremières meteen te bekijken in ‘VOD Premium’ op Proximus Pickx © adobe stock

Door het coronavirus zit een bioscoopbezoek er even niet in. Proximus to the rescue dus! Om de filmproducenten en -distributeurs te helpen, releasen we samen met hen zelf bioscooppremières via ons eigen video on demand-platform. Wekelijks zullen we recente films die normaal gezien in de bioscopen moesten spelen, toevoegen aan de nieuwe sectie 'VOD Premium' in de Op aanvraag-catalogus.

Deze films zijn te bekijken in de categorie "VOD Premium" van de shop van de Proximus Pickx en de prijs per film is € 7,99.

The Invisible Man

The Invisible Man

Wij zijn fan van Elisabeth Moss. Sinds ze haar opwachting maakte in ‘The Handsmaid’s Tale’ kan de Brits-Amerikaanse actrice nog weinig verkeerd doen. En we waren al fan toen ze in 2014 de pannen van het dak speelde in de fantastische reeks ‘Top of the lake’.
 
Maar hier staat ze te schitteren op het witte doek, in een angstaanjagend verhaal over obsessie. De baseline van de film is net zo veelbelovend als duister: ‘What you can’t see can hurt you.’ En of. Cecilia Kass (Elisabeth Moss) is een vrouw die na de zelfmoord van haar gewelddadige ex een grote som geld erft. Fijn, zou je denken, maar Kass vindt dat helemaal niet zo koosjer. Ze vermoedt dat haar ex zijn dood in scène heeft gezet. En als plots een aantal vrienden en familie op raadselachtige manier sterven, begint ze te vermoeden dat haar ex erachter zit. Als invisible man? Beklijvende sci-fi horror, ideaal als lockdown-hapje!
 
'The Invisible Man' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Opgelet, uitzonderlijk aan  € 17,99! Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Barefoot Emperor

The Barefoot Emperor

Dat de Belgische film in de lift zit, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Internationaal gooien de vaderlandse producties hoge ogen. Of dat ook met deze ‘The Barefoot Emperor’ het geval zal zijn? Wij durven zeggen: ja.
 
Peter Van den Begin, een van onze geliefkoosde acteurs, kruipt hier in de huid van Nicolas III, koning der Belgen, die in de prequel van deze prent – ‘King of the Belgians’ – zijn koninkrijk in elkaar zag vallen. Nu valt hem een zo mogelijk nog grotere ramp in de schoot: hij wordt in Sarajevo in het oor geschoten. Een historisch beladen event (lees de geschiedenisboeken) waarna hij wakker wordt in het zomerverblijf van Tito, de voormalige president van Joegoslavië. En dat is het begin van een dol avontuur.
 
Met naast Peter Van den Begin de illustere Géraldine Chaplin – de oudste van Charlie Chaplins acht kinderen –, Udo Kier en Titus De Voogdt. Must see!
 
'The Barefoot Emperor' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Emma

Emma

Vrijwel alle romans van de Engelse romancière Jane Austen werden al een of meerdere malen verfilmd. Met ‘Emma’ komt er een remake bij. In 1996 verscheen er al een ‘Emma’ met Gwyneth Paltrow in de hoofdrol. De Emma anno 2020 zet de jonge Anna-Taylor Joy in de kijker. Een kostuumdrama om u tegen te zeggen.
 
Het verhaal? Gebaseerd op de gelijknamige roman van Jane Austen en door de internationale pers goed ontvangen. We volgen Emma Woodhouse, een knappe, slimme, rijke, maar rusteloze koningin, in een klein stadje. Ze houdt ervan om jonge mannen te koppelen, zonder al te veel succes, terwijl ze zelf op zoek is naar de ware. ‘Emma’ is een fijne satire die focust op het volwassen worden. Fijne film, voor het hele gezin.
 
'Emma' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Opgelet, uitzonderlijk aan  € 17,99! Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

SamSam

SamSam

Animatie uit Frankrijk. Prettig gestoorde prent voor de jongsten, al zullen volwassenen hier ook wel van kunnen genieten.
 
De kleinste superheld SamSam moet zijn eerste superkracht nog ontdekken. Hij is de enige, want alle andere superhelden – zowel thuis als op school – hebben hun kracht al een tijdje ontdekt. Maar SamSam blijft niet bij de pakken zitten: hij gaat zelf op zoek naar zijn verborgen kracht.  Hij krijgt daarbij de hulp van Mega, de nieuwe mysterieuze student van zijn school.
 
‘SamSamis beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Out Stealing Horses

Out Stealing Horses

Wat krijg je als je drie kleppers van de Scandinavische cinema bij elkaar zet? Een topfilm! De samenwerking tussen Stellan Skarsgård (bekend van onder andere ‘Nymphomaniac’), regisseur Hans Petter Moland (‘A Somewhat Gentle Man’, ‘Kraftidioten’) en de prijswinnende roman ‘Paarden Stelen’ van Per Petterson leidde tot een prachtige film, met een duidelijke boodschap: je kunt nooit aan je verleden ontsnappen.
 
‘Out Stealing Horses’ is een poëtisch verhaal waarin opgroeien en loslaten centraal staat, een prent die je bij je nekvel grijpt en je laat kennismaken met de Noorse natuur. Het verhaal? Na de dood van zijn vrouw is Trond Sander verhuisd naar een klein dorpje in het oosten van Noorwegen. Wanneer hij op een nacht een oude bekende ziet, wordt hij terug gekatapulteerd naar 1948, toen hij een hele zomer doorbracht met zijn vader in een eenvoudige houten hut aan de rivier. Bootje varen, hout hakken, optrekken met zijn vader ... Tot het plezier omsloeg toen het dorpje waar ze verbleven door verschillende tragedies werd getroffen.

‘Out Stealing Horsesis beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Pompei

Pompei

Over Pompei was de pers alvast lovend:
 
“Het Frans-Amerikaanse koppel Anna Falguères en John Shank dwingt respect af met de mise-en-scène en de wondermooie fotografie.” (Knack Focus) en “Een broeierig liefdesverhaal met minimalistische, schilderachtige beelden” (Filmmagie). Je weet dus waar je je aan kunt verwachten. De insteek? Een post-apocalyptische wereld, waarin een aantal jonge vrienden leven alsof gisteren en morgen niet bestaan.
 
Om te overleven, graven ze overblijfselen van een vroegere beschaving op. Welke? Dat laten we even aan de verbeelding over. De komst van de jonge vrouw Billie, vol van jeugdig romantisme, doet hun broze evenwicht wankelen. ‘Pompei’ is een boeiende, soms bevreemdende prent, voor de liefhebber van de betere film.
 
'Pompei' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

La Llorona

La Llorona

Gebaseerd op een oude Latijns-Amerikaanse volkslegende, deze bijwijlen claustrofobische horrorfilm: la Llorona is de huilende vrouw die eeuwig in het niemandsland doolt, tussen hemel en aarde, nadat ze in een vlaag van wanhoop haar kinderen in de rivier heeft gegooid. Al dolend zoekt ze haar kinderen, en brengt ze ongeluk bij al wie haar pad kruist.
 
Knap, deze film van de Guatemalteekse Jayro Bustamente, die er meteen een ander verhaal doorweeft: dat van de erfenis van een genocide, waarbij talloze Maya-indianen het leven lieten, waaronder heel wat kinderen. In ‘La Llorena’ krijgen we het verhaal van generaal Monteverde, die na de veroordeling voor een volkerenmoord in elkaar zakt op het proces, en na een opname in het ziekenhuis terug naar huis mag. Het publiek is woedend. Monteverde trekt zich terug in zijn luxueuze villa en waant zich veilig. Tot hij dingen begint te horen en te zien ... La Llorena?
 
‘La Llorona’ is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!
 

Filles de joie

Filles de joie

Meisjes van plezier. Het is een ietwat eufemistische term voor prostituees. Meteen ook het thema van deze film.
 
Drie vrouwen zijn druk in de weer met het begraven van een lichaam. Wie? Dat verklappen we niet. De drie vrouwen zijn Axelle, Dominique en Conso. Ze ontmoeten elkaar elke ochtend op een parking ergens in de stad, om samen over de grens te gaan werken. Wat niemand weet, is dat ze dan in een andere rol stappen: ze worden Athena, Circe en Hera. En ze werken in een bordeel. Prostituees dus. De heldinnen van het dagelijks leven, in wat bekend staat als het oudste beroep ter wereld. Wanneer het leven van een van hen in gevaar is, bundelen ze hun krachten om het hoofd te bieden aan de bedreigingen.
 
'Filles de Joie' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Adoration

Adoration

Griezelig sprookje van de Belgische regisseur Fabrice Du Welz (‘Calvaire’), waarin de jonge Fantine Harduin in de huid kruipt van Gloria, een meisje dat steeds weer tracht te ontsnappen uit een psychiatrische instelling.
 
Op een dag ontmoet ze de 12-jarige Paul, wiens moeder in de instelling werkt. Hij speelt graag in de bossen in de buurt.  Paul en Gloria kunnen het wel met elkaar vinden, en na een incident slaan ze op de vlucht. Gloria wil graag naar Bretagne, waar haar opa woont. Een pastorale roadmovie, dwars door de Ardennen. Zal Paul Gloria kunnen redden zoals hij het vogeltje aan het begin van de film redt? En hoe zit het met zijn gevoelens voor het meisje en zijn prille, ontluikende seksualiteit?
 
‘Adoration’ is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Guns Akimbo

Guns Akimbo © imdb

Jonge jongens worden volwassen. Daniel Radcliffe heeft de Harry Potter-franchise al even achter zich gelaten en ontpopt zich stilaan tot een vaste waarde in het volwassen acteursgild. 'Guns Akimbo' is een gitzwarte actiekomedie met Radcliffe op dreef als Miles, een nerdy videogame-ontwikkelaar, die zich plots als opgejaagd wild ziet in een illegaal spel op leven en dood. Terwijl miljoenen mensen hem via de livestream volgen moet Miles zich in zijn eentje uit deze benarde positie zien te redden. Pittig! 

'Guns Akimbo' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

A White White Day

A White White Day © White White Day

"Op de dagen dat het wit van de lucht overeenkomt met het wit op de grond kunnen de doden nog praten met zij die leven." Dat is de ietwat vreemde openingszin van deze beklijvende film. Een oude, IJslandse wijsheid, met een portie mystiek. De insteek: een politieman wordt weduwnaar, maar ontdekt kort na het overlijden van zijn vrouw dat ze een affaire had. Niet meteen iets wat je wil ontdekken. Het lijdt bij de man tot ongecontroleerde woede-uitbarstingen, waarbij hij niemand spaart. De hoofdrol is voor Ingvar Eggert Sigurðsson, die heel de film draagt, in een intense vertolking. Een beladen onderwerp dat rustig verteld wordt, een kenmerk van talloze andere IJslandse films en series. 

'A White White Day' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

System Crashers

System Crashers © imdb

Krachtig en prachtig filmdebuut van Nora Fingscheidt, de Duitse Oscarinzending, met als thema jeugdzorg. De film won meerdere prijzen waaronder een Zilveren Beer op het Filmfestival van Berlijn en kleeft helemaal aan je huid.

We volgen de 9-jarige Benni, een meisje dat bekend staat als een 'system crasher' of een kind waar de jeugdzorg geen enkele vat op krijgt. Te jong voor een instelling, te agressief voor een pleeggezin en te lief om aan haar lot over te laten. Haar mentor denkt een oplossing te hebben: hij neemt Benni mee naar een boshut, om daar samen met zijn zwangere vrouw in de natuur te leven. 'Impressive', volgens de Hollywood Reporter. 

'System Crashers' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!


Jumbo

Jumbo

'Jumbo' is het regiedebuut van de jonge, Belgische cineaste Zoé Wittock. Wittock haalde haar inspiratie uit een krantenknipsel, dat meldde dat een vrouw getrouwd was met de Eiffeltoren. Haar 'Jumbo' is losjes gebaseerd op dat toch wel bizarre huwelijk. Jeanne werkt in een attractiepark en heeft het moeilijk om haar plek te vinden in de maatschappij. Wie is ze? Wat heeft haar leven te betekenen? En waarom is haar moeder zo bazig? Haar leven fleurt op wanneer het park een nieuwe sensatieattractie krijgt: de fantastische en indrukwekkende Jumbo. Het is liefde op het eerste gezicht.

'Jumbo' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!Adam

Adam © Imdb

Je zal onder de indruk zijn van deze moedige film. "Adam" van de Marokkaanse Maryam Touzani vertelt over de hel voor alleenstaande moeders in Marokko. Deze zeer geëngageerde film vertelt het verhaal van Samia, een jonge, ongehuwde zwangere vrouw die in Casablanca woont. Zodra de zwangerschap zichtbaar wordt, wordt de jonge vrouw door de samenleving afgewezen. Samia wil haar toekomstige kind ter adoptie aanbieden. Wat haar ertoe aanzet om op de deur te kloppen van Abla, een alleenstaande moeder van een 8-jarig meisje. Voor haar eerste speelfilm won Maryam Touzani een twintigtal prijzen.

'Adam' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx?  Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Echo

Echo © IMDB

Nog een IJslandse parel, van de regisseur van 'Sparrows' en 'Volcano'. Met 'Echo' leverde hij zijn eerste kerstfilm af, maar dan een vrij onconventionele. Wat zeggen we? Nu en dan zelfs van de pot gerukt! 'Echo' is niet meteen een film die je een verhaal brengt, wel een film die je aan de hand van 56 microverhalen onderdompelt in het IJslandse leven. We krijgen fragmenten en momenten uit de dag te zien, zoals een boerderij die afbrandt, een kinderkoor dat zingt rond een kerstboom. Er zijn ook mooie tegenstellingen in verwerkt: vooruitgang tegenover traditie, oud tegenover jong, arm tegenover rijk, automatisering tegenover menselijkheid, samenzijn tegenover eenzaamheid. Een aparte film, gespeeld door amateurs of onbekende acteurs, maar wel absoluut de moeite!

'Echo' is beschikbaar in de sectie ‘VOD Premium’ van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening! 

Music Maestro

Mijn quarantaine-dag: Chantal Acda geeft enkele tips om deze coronatijden door te komen

Om de coronaquarantaine iets draaglijker te maken, schotelt Proximus Pickx jou een nieuwe rubriek voor. In 'Mijn quarantaine-dag' vragen we bekende en iets minder bekende artiesten/muzikanten/acteurs

AB Canapé: Intergalactic Lovers verovert harten

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (maart 2020)

Maart was opnieuw een maand waarin we afscheid moesten nemen van een paar grote muziekhelden. Een overzicht van de legendes die in de voorbije maand overleden.

Liesbeth List: een ode aan de Grootste Dame van het Nederlandse lied

Op woensdag 25 maart overleed de Nederlandse zangeres Liesbeth List. De 'Grande Dame' van het Nederlandse chanson maakte de muziek van Theodorakis en Jacques Brel toegankelijk voor het Nederlandstalig

AB Canapé: poëtische raps met Brihang

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

Drie hits ter ere van Mariah Careys 50ste verjaardag

Driewerf hoera! Popzangeres Mariah Carey blaast vandaag 50 kaarsjes uit. Reden genoeg om eens te grasduinen in het rijke muzikale oeuvre van de zangeres met de engelenstem.

Clip van de week: Is Everybody Going Crazy?

Het zijn bizarre tijden omwille van het coronavirus. In heel wat landen ligt het sociale leven helemaal plat. Ook wij Belgen worden gevraagd “in ons kot” te blijven. Onze ‘lockdown light’ loopt nu al

Muziek in tijden van corona: klassiek bij je thuis

Concerten bij je thuis! De komende weken kan je van de nood een deugd maken en je woonkamer omtoveren tot een heuze concertzaal. Maar liefst veertien Europese klassieke concertzalen gaan de komende ti

Deze 5 muziekpodcasts moet je zeker gehoord hebben

Podcasts zijn de laatste jaren opnieuw heel populair. Het format biedt luisteraars niets dan voordelen: je kan een programma beluisteren waar en wanneer je wilt, en de kwaliteit van veel uitzendingen

Deze vijf lentehits sleuren je door de lockdown

Vergeet corona en lockdowns: dit zijn de hits die u door deze ellendige periode zullen sleuren. Draaien aan die volumeknop, en meebrullen maar!

Clip van de week: Love Lockdown

Het zijn bizarre tijden omwille van het coronavirus. In heel wat landen ligt het sociale leven helemaal plat. Ook wij Belgen worden gevraagd “in ons kot” te blijven. Ook al spreekt de Belgische regeri

"Live 4 Quarantine": pik topconcerten mee vanuit jouw zetel

De coronapandemie treft naast gewone mensen ook talloze artiesten. Dat weerhoudt enkelen er echter niet van om met vernuftige oplossingen op de proppen te komen. Zo bieden een aantal artiesten livestr

Sport in de kijker

Uitgelicht: 5 masterclasses van Kylian Mbappé

Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken

Hoezo corona? In Wit-Rusland wordt er nog gevoetbald

Ook al is het leeuwendeel van de internationale voetbalcompetities tot stilstand gekomen omwille van Covid-19, toch zijn er nog enkele die van geen wijken willen weten. Zo wordt er nog gevoetbald in W

One day, two goals: Maradona ontbindt zijn goddelijke duivels tegen Engeland

Mexico ‘86 zal voor eeuwig in het geheugen van de Belgische supporters gegrift staan, dankzij het fabuleuze parcours van de Rode Duivels. Bij de rest van de wereldbevolking zou het WK vooral herinneri

On this day: Billie Jean King beëindigt impressionante zegereeks van Margaret Court

Met de Amerikaanse Billie Jean King en de Australische Margaret Court geven we u twee namen die het vrouwentennis domineerden in de jaren 60 en 70. Deze dames, met twee zeer verschillende karakters, z

Uitgelicht: 5 masterclasses van Jonathan David

Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken

One day, one goal: de schicht van Marco van Basten

Op 25 juni 1988 kroonde Nederland zich tot Europees kampioen. Het werd voor Oranje de eerste en enige triomftocht ooit in het mondiale voetbal. Nederland haalde het in de finale van de toenmalige Sovj

On this day: drama voor de Belgische autosport

Jacky Ickx is de meest succesvolle Belgische autocoureur aller tijden. Maar in 1969, toen Jacky Ickx zijn eerste van zes overwinningen in de 24 uur van Le Mans boekte, kwam er ook een einde aan de bel

Basket Day: Focus op de EuroMillions Basketbal League

Omwille van de Covid-19-pandemie zijn alle sportevenementen geannulerd of uitgesteld voor de komende weken. In afwachting van de terugkeer van de grote wedstrijden past Proximus Sports de programmerin

One day, one goal: Iniesta schiet Barcelona van de hemel naar de hel

6 mei 2009 is tot op vandaag een dag die de fans van Chelsea liever zouden vergeten. Die dag leken de Blues op weg naar de finale van de Champions League, tot ene Andrés Iniesta in de laatste minuten

On this day: de geboorte van Igor Astarloa

Ex-wielrenner Igor Astarloa mag vandaag 43 kaarsjes uitblazen. De Spaanse baroudeur beleefde tussen de jaren 2000 en 2009 enkele mooie triomftochten, niet in het minst een wereldtitel op de weg.

Uitgelicht: kampioenswedstrijden in de Jupiler Pro League

Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken

One day, one goal: Agüero bezorgt Man City op de valreep de titel

Op 13 mei 2012 schoot Sergio Agüero zijn ploeg Manchester City naar een delirium. In de ultieme seconden tijdens de slotspeeldag, bezorgde hij de Citizens de titel na maar liefst 44 jaar wachten. Tijd

Focus op films, series & tv

Lachen geblazen met deze komedies voor het hele gezin

Slaat de verveling toe in deze coronatijden? Met deze komedies voor alle leeftijden uit de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx maak je het gezellig binnen! Het ideale vertier om de lockdown licht

Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx in april

In april geniet je van ontroerende films met een sterk verhaal, spannende thrillers, een vleugje kerst en een dubbele portie Shia LaBeouf.

Ontsnap aan de waan van de dag met deze zenmakende docu’s

Naargelang de lockdown zich doorzet, vergt het meer en meer moeite om niet in verveling te vervallen, of erger: in de psychose. We wensen het jou niet toe, en om je gedachten in zenmodus te schakelen,

Geen inspiratie voor je aprilvis? Niet getreurd

Morgen is het weer zover: 1 april, al valt er dit jaar minder te lachen. Het coronavirus mag dan wel een domper op het plezier zijn, wij laten het niet aan ons hart komen. Pickx speurde tv-series alle

Niet te missen docu's deze week

Waarom we reikhalzend uitkijken naar WandaVision, de nieuwe Marvel-miniserie

Disney gaat veel meer belang hechten aan Vision en Wanda Maximoff. Een miniserie, kortom, die heel anders belooft te worden dan andere Marvel producties.

Aflevering 4 De Mol: "Hoe vaak ga je dat nog flikken?"

Aflevering vier van De Mol bracht de zeven overgebleven kandidaten naar de Griekse hoofdstad Athene. De geldpot zou mooi gespekt worden, maar ook het vertrouwen in de groep kreeg alvast een ferme deuk

Nieuw op Netflix vanaf eind maart en in april

De nieuwe serie ‘The Letter for the King’ is gebaseerd op het Nederlandse boek ‘De brief voor de Koning’ van Tonke Dragt.

Dit zijn de nieuwe singles van First Dates

Het eerste Vlaamse First Dates-restaurant is geopend op Eén. Elke week leren de kijkers een diverse groep singles kennen, op zoek naar de ware liefde. De zenuwen en kriebels die gepaard gaan met zo'n

Niet te missen op tv (30 maart - 5 april): 5 programma’s om voor in uw kot te blijven

In 2014 zaten bijna een miljoen mensen op het puntje van hun stoel voor ‘Cordon’ op VTM.

Summer Time

Zaterdag op zondag is het zomeruur opnieuw ingevoerd. Om 2 uur precies is de klok een uur vooruit gedraaid, zodat we uitkomen op de standaardtijd GMT +2 (of de wereldtijd plus twee uur). De tijd is oo

Van peper in hun gat tot stukje tekst vergeten: dit waren de laatste knock-outs in The Voice Kids

In The Voice Kids waren we gisteren toe aan de laatste knock-outronde alvorens het VTM-programma zich opmaakt voor de eindstrijd. Wie pakte de laatste tickets richting de halve finales? Een overzicht.

Nieuws van het esports-front

Sector One wint de Belgian League ongeslagen

30 maart wordt een dag die voor altijd tot de Belgische esportsgeschiedenis zal blijven behoren. Ondanks de lockdown hadden we het geluk om de allereerste finale van de Belgian League, de nationale co

De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-profspeler “Rego”

We hadden eerder al een ontmoeting met RMPVal, die Moeskroen vertegenwoordigde in de reguliere competitie van de Proximus ePro League. Vandaag is het tijd voor Anthony Rocchetti, beter bekend onder he

Ronde van Zwitserland komt met primeur en laat profs virtuele koers rijden

De organisatoren van de Ronde van Zwitserland hebben vandaag een primeur aangekondigd. De WorldTour-wedstrijd zal tussen 22 en 26 april als eerste een volledig virtuele koers organiseren. "Daarin word

Belgian League: reguliere klassement wordt gerespecteerd in play-offs

Het uur van de waarheid is aangebroken. Na een spannend seizoen, een ommekeer op de laatste dag en de suprematie van Sector One hoopten we in deze eerste play-offs in de geschiedenis van de Belgian Le

Stefano Pinna en Gilles Bernard vertegenwoordigen België op FIFA 20 tegen Zwitserland

Stefano Pinna en Gilles Bernard zijn de beste Belgische vertegenwoordigers op FIFA 20. Daarom vormen zij het duo dat deelneemt aan de nationale esportswedstrijden van de Royal Belgian Football Associa

RIV4L College League: het gaat er hard aan toe in de arena’s van Rocket League

We beginnen aan de negende week van de competitie en alles lijkt in gereedheid voor de eindsprint. De tenoren hebben zich bekend gemaakt maar moeten de kwalificatie nog over de streep trekken, terwijl

De CSGO ESL One Rio Major is uitgesteld door het coronavirus

Het coronavirus dwingt veel organisatoren van esportsevenementen om hun toernooien vanwege de lockdown in veel landen uit te stellen of af te gelasten. Ook de ESL One Rio Major van CSGO, die in mei ve

De ploeg en persoonlijke tactiek van Zulte Waregem-profspeler “Nycom”

Nu de reguliere competitie langzaam ten einde loopt, is het tijd om de profs die deelnemen aan de Proximus ePro League beter te leren kennen. Om te beginnen gaan we naar Zulte Waregem om Nicolas “Nyco

Asensio schenkt Real Madrid de zege in FIFA20-toernooi

Op het veld scoort Marcos Asensio door blessureleed al een tijdje niet meer voor Real Madrid, maar in het populaire voetbalspel FIFA20 heeft hij zijn team zondag de overwinning bezorgd in een onlineto

De ploeg en persoonlijke tactiek van Charleroi-profspeler “Matthax”

Na een bezoekje aan Zulte Waregem en de voorstelling van hun profspeler trekken we vandaag naar Charleroi om hun jonge goudklomp te ontdekken. Matthias “Matthax” Rousselet vertegenwoordigt Sporting Ch

Proximus en de Pro League lanceren de Proximus Pro League e-cup op FIFA 20

De voetbalcompetities liggen tijdelijk stil door de maatregelen die genomen zijn om het Corona-virus in te dijken. De Pro League en haar partners zaten de voorbije week echter niet stil en hebben de k

Stefano Pinna: “Genk kan de Proximus ePro League winnen”

Gedurende wedstrijddagen bevinden zich heel wat mensen in de backstage van de Proximus ePro League. Tussen de begeleiders, coaches, organisatoren en gasten is het onmogelijk om geen interessante en ve

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.