Gratis VRT-programma's op aanvraag

Films | Nu iedereen nog een paar weken noodgedwongen thuis zit, biedt de VRT enkele programma's gratis aan op aanvraag via 'Net Gemist', 'Ooit gemist' en 'Ooit gemist voorbije week'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het gaat onder andere om de colleges van de Universiteit van Vlaanderen. Topwetenschappers van de vijf Vlaamse universiteiten delen hierbij de meest spannende inzichten en ontdekkingen uit hun vakgebied.

Ook de uitzendingen van Eén voor Allen zijn gratis beschikbaar. Met dit initiatief geeft Eén de Vlaming de kans om via televisie een boodschap door te geven aan familie, vrienden of collega’s. Eén zendt deze videoboodschappen uit rond 17 uur.

Sinds 6 april brengt Eén elke dag voor het middagjournaal Beweeg in uw kot!. Saartje Vandendriessche toont vanuit haar eigen huis in dit korte programma oefeningen die je thuis kan doen en die iedereen kan meedoen - ook de ouderen die vaak beperkt zijn in hun bewegingsmogelijkheden.



De oefeningen in Beweeg in uw kot! zijn laagdrempelig en het programma zit vol Belgische muziek. Een ideaal beweegmoment voor alle Vlamingen dus, die je gratis kan herbekijken op aanvraag.

Je vindt deze programma's op Proximus Pickx op deze manier: druk op de 'on demand' of 'shop'-knop van je afstandsbediening, ga naar 'tv op aanvraag' en kies dan voor het blokje 'Eén – Canvas'.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top