4 concerten die je helpen de coronaquarantaine door te komen

Festivals | Als gevolg van het coronavirus dienen velen onder ons gedwongen thuis te blijven. Weet je niet meteen wat gedaan met je vrijgekomen tijd, dan heeft Proximus Pickx 4 concerten die het herbekijken meer dan waard zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Streets op Pukkelpop 2019

Ah, de festivals. Nog even geduld en het is terug van dat. In tussentijd kan je het spetterende optreden van The Streets op Pukkelpop 2019 herbekijken. De groep rond rapper Mike Skinner lijkt het publiek eraan te willen herinneren dat ze zelfs na 20 jaar kunnen vlammen als vanouds. Wie zei 'Blinded by the lights?'

Ontdek het concert hier.

Balthazar op Rock Werchter 2019

Het optreden dat Balthazar vorig jaar op Rock Werchter bracht doet u instant uitkijken naar de zomer, wanneer de Belgische formatie opnieuw op verschillende festivals present zal tekenen. Onder meer Pinkpop, Cactus Festival, Francofolies en Lokerse Feesten hebben hen al op het programma staan.

Ontdek hun optreden hier.

Charlotte De Witte op Pukkelpop 2018

In onze zoektocht naar de concerten om te herbekijken, mogen we natuurlijk ook niet voorbij gaan aan de sprankelende Belgische dj Charlotte De Witte. We schotelen u haar optreden op de Main Stage op Pukkelpop 2018 voor. De Gentse is dankzij haar minimalistische sound uitgegroeid tot een referentie in de Belgische technoscène. Deze zomer staat ze onder meer op Tomorrowland en het Awakenings Festival in Nederland.

Herbeleef het optreden hier.

Kid Noize op Francopholies 2019

Als afsluiter serveren we u een misschien ietwat minder bekende artiest uit het Brusselse. Kid Noize stond op zaterdag 20 juli 2019 op het podium van Francopholies. Dag op dag 50 jaar na de eerste passen op de maan van Neil Armstrong. "20 juli 2019 is 50 jaar na de eerste man op de maan", aldus Kid Noize. "Ik heb gevraagd om te mogen optreden op deze verjaardag. Ik onthul nog niet alles, maar ik heb een kleine verrassing in petto."

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening, ga naar 'Andere' en dan naar 'Muziek' !

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top