De speler die vorig jaar het mooiste parcours aflegde, is nu toegetreden tot KV Mechelen. KVM hoopt met Mirans komst op een nieuwe trofee in de vitrinekast!

Standard is niet de enige club die uit de finalisten van het afgelopen seizoen een nieuwe vertegenwoordiger heeft gevist. KV Mechelen heeft zich ook verzekerd van de diensten van een potentiële winnaar.

Miran “KVM_Miran” Salim had namelijk een ongelooflijk parcours afgelegd in de kleuren van Club Brugge. Hij had de reguliere competitie gewonnen als amateurspeler van blauw-zwart en eindigde daarna aan kop van zijn groep in de play-offs, voor Emperatoor van Anderlecht.

Het foutloze parcours van de speler beloofde veel goeds en Club stond met zijn twee esporters in de halve finales! Helaas voor de ex-Bruggeling kwam zijn avontuur bij de laatste vier abrupt ten einde na een enorm spannende wedstrijd tegen de latere kampioen.

Het was een frustrerende nederlaag voor de speler die tot dan slechts één tegendoelpunt had moeten slikken… Ondanks een prachtig parcours besloten Club en Miran in oktober 2019 om uit elkaar te gaan. Maar gelukkig vond de halve finalist minder dan een maand later onderdak bij de “Kakkers”! Malinois neemt met Miran voor het eerste deel aan de Proximus ePro League.

Iedereen zal de nieuwkomer van KVM ongetwijfeld in het oog houden in de race richting ePro League-titel.