Clip van de week: 'I Love Me' van Demi Lovato

Muziek | Demi Lovato is terug. Na een overdosis in 2018 stelt de zangeres het beter en daar zingt ze ook over in haar nieuwe single.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Demi Lovato houdt van zichzelf. Dat is alvast de boodschap die ze brengt in haar nieuwe nummer dat op 6 maart uitkwam. In de videoclip illustreert de Amerikaanse zangeres wat er zich allemaal afspeelt in haar hoofd, met name de strijd tussen de verschillende facetten van haar persoonlijkheid: zowel  vrolijke ideëen als zwaarmoedigheid.

Maar haar boodschap is er vooral op gericht haar zelfvertrouwen te bevorderen. Ze vraagt zich bijvoorbeeld af waarom ze steeds de nood voelt om zich met anderen te vergelijken. En wat er gebeurt als ze er niet in zou slagen om genoeg van zichzelf te houden... We zien Lovato uiteindelijk de straat op stappen, onder het toeziend oog van iedereen en met een glimlach om de lippen, met de wil om zichzelf te accepteren zoals ze is. De clip eindigt met een 'flash mob' in de straten van de stad.

Als Demi Lovato de nadruk legt op "I Love Me" is dat omdat de zangeres van ver terugkomt. In juli 2018 werd de zangeres bewusteloos teruggevonden bij haar thuis en onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. Ze had een overdosis, die haar bijna het leven kostte. Vandaag de dag gaat het opnieuw stukken beter met de zangeres van nummers als 'Sorry not Sorry'.

Op de dag van de release van haar clip richtte ze zich expliciet tot haar fans: "Dit liedje gaat over veel dat zich afspeelt in mijn hoofd. Ieder van ons beleeft zowel goede als slechte dagen. Het beste wat we kunnen doen is de beste versie van onszelf zijn en dat vieren met onze naasten. Ik wil graag ook mijn fans bedanken die er altijd voor mij zijn geweest."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top