De Netflix-series die je deze maand zeker gezien moet hebben

Series | Een nieuwe maand betekent nieuwe series op Netflix. Nu het coronavirus ons dwingt om ons sociaal leven op een laag pitje te zetten, zijn er gelukkig deze vijf series om onze verveling tegen te gaan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Élite

Na het succes van "La Casa de Papel" pakt Netflix deze maand uit met een nieuw seizoen van de Spaanse highschoolreeks "Elite". In dit derde seizoen wordt verder ingegaan op de intriges op en rond de exclusieve Spaanse privéschool Las Encinas. Opnieuw duikt er een lijk op en dat lijkt ervoor te zorgen dat ook de relaties van enkele protagonisten op het spel komen te staan. Seks, drugs en nu en dan een hoog oplopende ruzie krijg je er gratis en voor niets bij.

Voor fans van de betere misdaadserie, met een stevig vleugje tienerdrama. Genre "Pretty Little Liars".

De acht afleveringen van het derde seizoen van "Élite" zijn sinds 13 maart integraal te bekijken op Netflix.

Better Call Saul

Goed nieuws voor de fans van "Breaking Bad". Netflix komt deze maand wekelijks met een nieuwe aflevering van het vijfde seizoen van de spin-off prequel "Better Call Saul". De serie scoort net als "Breaking Bad" zowel bij critici als fans en ontving reeds meerdere Emmy-nominaties. In de prequel wordt ingezoomd op de transformatie van de onbeduidende Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman.

Naast fans van "Breaking Bad", ook voer voor fans van andere oerdegelijke series met een stevige inslag van het drugsmilieu. Denken we onder meer aan "Narcos" en "The Wire".

De nieuwe afleveringen van het vijfde seizoen van "Better Call Saul" worden wekelijks beschikbaar gesteld op Netflix.

The Blacklist

Zoveel meer dan de dertiende misdaadreeks in een dozijn. In "The Blacklist" verleent de briljante voortvluchtige Raymond 'Red' Reddington zijn diensten aan de FBI in hun strijd om de gevaarlijkste slechteriken te klissen. Enige voorwaarde die hij daarvoor stelt, is dat hij enkel en alleen wenst samen te werken met de nieuwe profiler Elizabeth Keen. Samen werken ze stuk voor stuk het lijstje met voortvluchtige misdadigers af, terwijl ook stilaan duidelijk wordt waarom Red voor Keen koos.

Voer voor fans van misdaadseries met net dat tikkeltje meer - denken we bijvoorbeeld maar aan "Mindhunter".

Alle zes seizoenen zijn vanaf deze maand integraal te bekijken op Netflix. Op het zevende seizoen is het nog even wachten.

The Flash

Ook voor de fans van superheldenseries heeft Netflix deze maand iets in petto. In "The Flash" ontwaakt een forensisch expert uit een coma en blijkt hij over onverwachte superkrachten te beschikken, die hij inzet om de stad te beschermen.  Net als "Better Call Saul", gaat het hier over een spin-off. Deze keer van de serie "Arrow".

Voor de fans van series als "Gotham", "Supergirl" en andere superhelden.

De zes seizoenen van "The Flash" zijn integraal te bekijken op het streamingplatform.



Kingdom

Vanaf deze maand kan je ook op Netflix terecht voor het tweede seizoen van "Kingdom". Deze eerste Koreaanse Netflix original vertelt het verhaal van een kroonprins die de enige hoop biedt tegen een mysterieuze plaag die zich over het land verspreidt - zei er daar iemand coronavirus?

Voor fans van het betere zombiewerk - ja fans van "The Walking Dead" jullie mogen je aangesproken voelen.

Het tweede seizoen van "Kingdom'" is integraal te bekijken op Netflix.



Deze vijf series en vele anderen vallen te bekijken op Neflix, beschikbaar in de optie TV bij Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top