Zondag om 12u30 staat de topper tussen Dragons en Léopold op het programma. Léopold voert met 25 punten voorlopig de rangschikking in groep A aan, terwijl Dragons op de derde plaats staat in dezelfde groep met 19 punten uit 10 wedstrijden.
Zowel Dragons als Léopold behoren tot de topclubs in de Belgische Audi Hockey League. Uittredend landskampioen Léopold vergaarde in zijn roemrijke verleden de meeste landstitels en schitterde bovendien al meermaals in Europa. Dragons van zijn kant was de laatste tien seizoenen goed voor zes landstitels. Van een topper gesproken!

Met nog maar één verliespartij in tien wedstrijden en zeven overwinningen op rij lijkt ploeg in vorm Léopold torenhoog favoriet. Toch mogen we ook Florent van Aubel en de zijnen zeker niet onderschatten. Dragons, die vier keer kampioen speelden in de afgelopen vijf jaar, telt verschillende Red Lions in haar rangen en zou met een thuisoverwinning tegen recordkampioen Léopold weer volop meedoen in de strijd voor de eerste plaats.

Sterke Belgische competitie

Sowieso staat de Belgische Audi Hockey League hoog aangeschreven. Het leeuwendeel van de Red Lions, onze nationale ploeg bij de mannen, speelt namelijk in de eigen competitie. Toppers als Florent van Aubel, Félix De Nayer en Cédric Charlier (Dragons) staan zondagmiddag dan ook lijnrecht tegenover hun collega-internationals Tom Boon, Nicolas Poncelet en Maxime Plennevaux (Léopold).

De wedstrijd is vanaf 12u25 te volgen op het Nederlandstalige kanaal van PXS 1.