Deze internationale tv-series krijgen een nieuw seizoen of worden afgevoerd

Series | In de wildgroei aan tv-series waarin u ongetwijfeld verloren loopt, nemen wij u bij de hand. Pickx serveert elke maand een overzicht van welke internationale tv-series langer op uw scherm te zien zullen zijn, en uit welke series de stekker wordt getrokken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

We worden overspoeld door tv-series allerhande en de reeksen die we volgen, kunnen we met moeite bijhouden. Tijd dus voor een overzicht.

THE CROWN

De prestigereeks over het Britse koningshuis werd verlengd met een vijfde seizoen. Dat wordt meteen ook het laatste seizoen van de historische dramaserie.

SEX EDUCATION

De reeks in karikaturale stijl over een groepje Britse scholieren die duidelijk nood hebben aan seksuele opvoeding mag één van de revelaties van afgelopen jaar genoemd worden op Netflix. De serie behandelt het thema seks met de nodige dosis humor, en geeft tegelijk een boodschap mee. Als één van de populairste series van dit moment hoeft het niet te verbazen dat de reeks een derde seizoen krijgt.

THE GOOD DOCTOR

Deze Amerikaanse ziekenhuisserie, gebaseerd op een bekroonde Zuid-Koreaanse reeks met dezelfde naam, wordt verlengd met een vierde seizoen. De bedenker van 'House', één van de populairse ziekenhuisreeksen van de 21e eeuw, werd aan boord gebracht voor dit project.

INSATIABLE

Er komt geen derde seizoen van deze donkere Netflix-comedyreeks. De serie kende een turbulente start, met heisa rond 'fat-shaming'. Het verhaal draait rond Patty Bladell, een tiener die gepest wordt omwille van haar overgewicht. Nadat ze in de zomervakantie een sappendieet had gevolgd, verschijnt ze met een slanke taille weer op school en wil ze wraak nemen op haar pesters.

THE BLACKLIST

Deze misdaadserie over een voormalige marinier in het Amerikaanse leger die het criminele pad opging en zich vervolgens ten dienste stelt van de FBI wordt verlengd met een achtste seizoen.

HAWAII FIVE-0

De politieserie was een remake van de gelijknamige reeks die van 1968 tot 1980 liep op CBS. Zoals in het origineel, volgt de reeks een elitetaskforce van de politie om de misdaad te bestrijden in Hawaii. Na tien seizoenen zet CBS nu een punt achter de reeks.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top