Spoiler alert! Drie dingen om te onthouden uit de trailer van het derde seizoen van “Elite”

Series |

De trailer van het derde seizoen van de Spaanse Netflix-serie “Elite” zorgde gisteren voor het nodige enthousiasme op de sociale media. Aangezien we nog moeten wachten tot 13 maart om meer te vernemen over de intriges, lijsten we hier alvast drie zaken op die onze nieuwsgierigheid prikkelen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

1. Een nieuw lijk in Las Encinas

Laat ons beginnen met het belangrijkste nieuws dat tijdens de trailer werd gelost. De politie laat haar onderzoek naar de Spaanse privéschool niet los. Na de dood van Marina en de (schijn)verdwijning van Samuel, is het nu de beurt aan een andere protagonist om er het loodje bij neer te leggen…


In de trailer wordt aangekondigd dat Polo is gestorven, wat het ritme voor het nieuwe seizoen moet aangeven. De vijver met potentiële verdachten is groot, met onder andere Guzman (wiens zus Marina werd vermoord door Polo), Carla (Polo’s ex) of Samuel (die alles uit de kast haalde om Polo zijn misdaad te laten bekennen). Of gaat het om een zelfdoding? De stembussen zijn bij deze geopend!


2. Relatieproblemen tussen Carla en Samuel

Ook al was de relatie tussen Carla en Samuel van meet af aan niet meteen het toonbeeld van standvastigheid, toch belooft dit seizoen alvast opnieuw een hoop nieuwe wendingen. De trailer lijkt een afstand tussen de twee tortelduiven te voorafspiegelen… En misschien heeft dat ook gevolgen voor andere potentiële sprookjes. Samuel laat in de trailer alvast zijn gevoelens blijken voor Carla.

Andere beelden duiden dan weer op een romance tussen Samuel en Rebeka. Maar ook de andere koppels en duo’s kunnen niet op hun lauweren rusten. Conflicten tussen Nadia en Guzman zullen opnieuw de kop opsteken en ook Lucrecia en haar halfbroer komen het seizoen niet zonder kleerscheuren door.

Beschonken avonden en gedurfde scènes zullen de rest van de serie zeker opfleuren.

3. Twee nieuwe protagonisten

Zoals ook in het vorige seizoen het geval was, maken er opnieuw enkele nieuwe personages hun opwachting. Deze keer worden er twee mannen aan de cast toegevoegd: Malick (Leïti Sene) en Yeray (Sergio Momo). De twee acteurs werden op sociale media voorgesteld door Ester Expósito (Carla). Wat hun precieze rol in het mysterie zal worden, is voorlopig nog koffiedik kijken. Als de trailer al enige indicatie geeft, dan zouden ze wel eens een belangrijke rol kunnen spelen in het leven van een aantal vrouwelijke protagonisten…

Het derde seizoen van “Elite” is vanaf 13 maart te zien op Netflix, beschikbaar in de Optie TV bij Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top