Nieuw op Netflix in maart

Series | In maart laat Netflix maar liefst 9 nieuwe films of series op je los!

Door MF

Deel dit nieuws

In het aanbod kun je veel spanning, humor en zelfs een culinaire toets terugvinden. Wij sommen de nieuwigheden even voor je op!

Mission Impossible: Fallout

De zesde ‘Mission Impossible’ komt eindelijk naar Netflix! Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team doen hun best om een nieuwe aartsmoeilijke missie te volbrengen, maar ze falen. August Walker (Henry Cavill) vervoegt het team in een race tegen de klok om de schade te beperken. Zal het deze keer ook lukken?

Vanaf 5 maart nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Castlevania S3

Spannende fantasy in cartoonvorm gebaseerd op de gelijknamige videogamereeks.

In de serie ‘Castlevania’ neemt monsterjager Trevor Belmont het op tegen Vlad Repes, oftewel Dracula. Die heeft het met zijn leger van verwoestende schepsels op de inwoners van Wallachia gemunt, nadat de plaatselijke bisschop zijn vrouw Lisa Tepes op de brandstapel heeft vermoord. Ook in het derde seizoen van de serie gaat de strijd tussen de twee verder!

Vanaf 5 maart nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

The Protector S3

‘The Protector’ is een Turkse serie over een jongeman in het huidige Istanboel. Hij ontdekt dat hij speciale gaven heeft en bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Wanneer duistere krachten zijn stad proberen te vernietigen, vertrekt hij op missie om Istanboel te redden van een onsterfelijke vijand.

Bekijk het derde seizoen vanaf 6 maart op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Spenser Confidential

‘Spenser Confidential’ is een stevige actiekomedie geïnspireerd door Ace Atkins’ bestseller ‘Wonderland’.

Mark Wahlberg speelt de rol van ex-politieagent Spenser die net uit de gevangenis komt. Zijn vroegere bokscoach en mentor Henry (Alan Arkin) vraagt hem om Hawk (Winston Duke), een gedreven en brutale MMA-vechter, te trainen. Als twee ex-collega’s van Spenser vermoord teruggevonden worden, huurt hij Hawk en zijn ex-vriendin Cissy (Iliza Shlesinger) in om hem te helpen bij zijn eigen ‘onderzoek’.

Vanaf 6 maart nieuw op Netflix.  Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Paradise PD S2

In het tweede seizoen van de animatieserie ‘Paradise PD’ spelen slechte politieagenten weer de hoofdrol. Nee, ze zijn niet corrupt. Ja, ze zijn heel slecht in hun job. Huil van het lachen met deze stuntelende en niet altijd even politiek correcte bende ‘politieagenten’…

Vanaf 6 maart nieuw op Netflix.  Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Ugly Delicious S2

In de non-fictieserie ‘Ugly Delicious’ reist Chef David Chang de wereld rond. Samen met vrienden kiest hij een gerecht of concept zoals barbecue of pizza en onderzoekt hoe het in verschillende regio’s gemaakt wordt en hoe het gerecht evolueert tot een lokale delicatesse of net tot de moderne versie van het originele recept.Ook in het tweede seizoen worden reizen, koken en geschiedenis met elkaar verweven tot een interessante mix.

Vanaf 6 maart nieuw op Netflix.  Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Neighbours 2: Sorority Rising

In de hilarische ‘Neighours 2: Sorority Rising’ krijgen Mac (Seth Rogen) en Kelly (Kelly Radner) opnieuw te maken met onmogelijke buren. Deze keer is het een vrouwelijke studentenvereniging die hen het leven zuur maakt. Om dat probleem op te lossen, roept het koppel onverwacht de hulp in van hun ex-buurman (Zac Efron).

Vanaf 9 maart nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Elite S3

Op Las Encinas, de meest exclusieve school in het land voor kinderen van de elite, brengt de komst van drie kinderen uit de arbeidersklasse oproer. Beide groepen clashen, wat eindigt in een moord. De Spaanse serie ‘Elite’ is na een succesvol eerste en tweede seizoen terug met een derde! Er is nog weinig geweten over de inhoud, maar we weten wel dat er nieuwe personages komen die voor heel wat spanning zullen zorgen.

Vanaf 13 maart nieuw op Netflix.  Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

The Letter for the King

De nieuwe serie ‘The Letter for the King’ is gebaseerd op het Nederlandse boek ‘De brief voor de koning’ van Tonke Dragt. Een jonge schildknaap krijgt per toeval een geheime brief in handen die hij tot bij de koning moet brengen… Het lot van het koninkrijk hangt ervan af! De schildknaap vertrekt op een gevaarlijke reis doorheen drie koninkrijken met vijanden die hem op de hielen zitten.

Vanaf 20 maart nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top