"Cordon" en "Dawson’s Creek"-marathon in eerste week CAZ 2

Series | Vanaf morgen hertekent DPG Media (het moederbedrijf boven onder meer VTM en Q2) zijn zenders enigszins. VTM Kids en VTM Kids Jr. smelten samen en op het vrijgekomen kanaal gaat CAZ 2 van start. Wij zochten alvast uit wat je op die nieuwe zender te zien zult krijgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Series, series, series. Dat lijkt het codewoord te worden van de nieuwe zender CAZ 2, dat een mix van Vlaamse en internationale content tot bij de kijker wil brengen. Zo zullen de Walter Presents-series, die tot nu toe uitsluitend online via VTM GO te bekijken waren, voor het eerst op je beeldbuis te zien zijn. Daarin selecteert Walter Iuzzolino, een gepassioneerde Italiaanse dramafan, de beste niet-Engelstalige fictie.

Walter Presents-series

Openen doet CAZ 2 morgen om 18.20 uur met de Vlaamse dramareeks Cordon. Om 20.40 uur volgt dan de Amerikaanse misdaadreeks Snowfall, waarvoor het Belgische regisseurduo Adil El Arbi en Bilall Fallah de eerste twee afleveringen inblikte.

Dinsdag- en woensdagavond staan twee Walter Present-series op het menu, met dinsdag vanaf 20.40 uur Fugitives, een Chileense HBO-reeks en woensdag de Argentijnse serie The Cleaning Lady.

Donderdag en vrijdag is het dan weer al Amerika wat de klok slaat, met op donderdag de Amerikaanse actiereeks S.W.A.T. en vrijdag de hororreeks Blood Drive.

Dawson’s Creek-marathon

In het weekend kunnen de fans van Dawson’s Creek hun hart ophalen. Op zaterdag brengt CAZ 2 een marathon van de populaire tienerserie. Zondag wordt afgesloten met de thriller Shadow Island Mysteries: Wedding for One en de comedy/dramareeks Girlfriends’s Guide to Divorce.

CAZ 2 is terug te vinden op kanaal 18 op de Proximus decoder of via Proximus Pickx.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top