Lokeren zowaar versterkt tegen Beerschot; Union mist belangrijke pionnen tegen Westerlo

Sport | Beerschot en Westerlo mogen morgen geen punten verliezen op Daknam en in het Dudenpark. Gezien de omstandigheden zal dat geen sinecure worden. Lokeren wil nog één keer alles op alles zetten voor de fans terwijl Union de laatste weken aan de lopende band scoort.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het was lang onduidelijk met welke selectie Lokeren de match tegen Beerschot zou aanvatten, maar donderdag bevestigden de Lokerse spelers dat ze nog een laatste keer alles op alles willen zetten om hun trouwe fans te bedanken voor de steun.

Dat maakt dat Stijn Vreven op dezelfde namen van de voorbije weken kan rekenen plus Jakov Filipovic! De verdediger viel in november uit met een blessure maar is nu eindelijk weer fit voor de dienst. N'Dao, Hajric en De Witte zitten nog wel in de ziekenboeg en ook Verhulst (familiale omstandigheden) en Beridze (roodgeschorst) zijn er vrijdag niet bij.

Puzzelen

Unioncoach Thomas Christiansen heeft ietsje meer zorgen. Aanvoerder Perdichizzi en topschutter Tabekou lopen er tegen Westerlo niet bij terwijl ook Pocognoli in de blessureboeg belandde. Daarnaast is Van Der Heyden ook nog eens geelgeschorst.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top