Mega Sunday: twee internationale topaffiches op Eleven Sports

Sport | Laat het maar stormen buiten zondag, voor de voetballiefhebbers wordt het sowieso een prachtige dag. Met de Clasico tussen Real Madrid en Barcelona en de finale van de Engelse League Cup krijg je twee topwedstrijden voorgeschoteld op Eleven Sports. De Italiaanse topper tussen Juventus en Inter Milaan is uitgesteld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Manchester City kan zondag voor het derde jaar op rij de League Cup winnen. Tegenstander dit jaar in de finale is Aston Villa, het team van ex-Bruggelingen Björn Engels, Marvelous Nakamba en van Ally Samatta, die deze winter over kwam van Racing Genk. Villa schakelde in de halve finale Leicester City uit na een doelpunt in de extra tijd van ex-Anderlechtspeler Trezeguet.
Manchester City haalde het van stadsgenoot United. Na de overwinning in de Champions League in Real Madrid kan City de finale alvast met vertrouwen aanvatten.

In La Liga kan Real Madrid de leiding overnemen van Barcelona als het zondag de Clasico wint. De Koninklijke telt voorlopig twee punten minder dan de aartsrivaal. Bij verlies in eigen huis wordt het een zwarte week voor het team van Zinédine Zidane, na de nederlagen tegen Levante en Manchester City.
Barcelona presteerde beter in de Champions League, door een punt mee te pakken uit Napoli. In december eindigde de Clasico nog op een teleurstellende brilscore, kan er deze keer wel iemand het verschil maken?  

Het programma van Mega Sunday:

Finale League Cup
Zondag 17u30
Aston Villa - Manchester City (Eleven Sports 1)

Serie A speeldag 25
Zondag 20u45
Juventus - Inter Milaan (uitgesteld)

La Liga speeldag 26
Zondag 21u
Real Madrid - Barcelona (Eleven Sports 1)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top