Euvrard (OHL) niet rouwig door stevige 3-5 nederlaag: "Dit is best mogelijke les die we konden krijgen"

Sport | OH Leuven en Union Sint-Gillis openden de 27e speeldag met een waar spektakelstuk. Union bouwde een 1-3 voorsprong uit, maar OHL knokte zich terug tot 3-3 waarna de Brusselaars opnieuw uithaalden en nog met 3-5 wonnen. OHL verloor zo haar laatste waterkansje op de tweede periode terwijl Union in een mirakel mag blijven geloven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Na een beschamende eerste helft hebben we in de tweede helft toch een winnaarsmentaliteit getoond", stelde OHL-coach Vincent Euvrard. "We knokten ons terug in de match en kwamen terug tot 3-3. Helaas scoorde Teuma nog 2x aan de overkant."

Toch was Euvrard niet te zwaar teleurgesteld. "Dit was de best mogelijke les die we konden krijgen, zo twee weken voor de finale. Iedereen moet nu in de spiegel gaan kijken en beseffen dat het op de huidige manier niet lukt. We moeten heel bescheiden blijven en dit was het best mogelijke moment om dat nog eens te leren."

Afwachten

Thomas Christiansen (Union) was vanzelfsprekend opgetogen met de prestatie van zijn team, al kon hij het niet laten om met een kwinkslag de procedureslag naast het veld aan te kaarten. "Dit was de reactie die we wilden. Maar we zullen nog moeten zien of we de drie punten mogen houden. We moeten nu hopen dat er niemand klant indient en dan zullen we begin maart wel zien of we de drie punten echt mogen houden."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top