Deze verleidsters zijn helemaal klaar voor Temptation Island 2020

Films | Geen relatietest zonder verleiding. Deze vurige verleidsters plannen het de mannen wel heel moeilijk te maken op het eiland der verleiding...

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bekijk Temptation Island vanaf 28 februari elke vrijdag om 20u35 op VIJF of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Amber (22) uit Wetteren

Amber is het 'one-of-the-guys'-type. Ze doet aan autotuning en praat dan ook vlotjes over haar BMW die ze eigenhandig getuned heeft. Daarnaast is ze ook gewoon een gezellige, speelse jongedame die niet bang is om op mannen af te stappen. In het dagelijkse leven werkt ze als sales advisor bij H&M.

Cheyenne (22) uit Oudenaarde

Cheyenne is kapster. Ze moet niet veel doen om een man te verleiden. Met haar zwoele blik en sexy dansmoves kan ze elke man doen zwichten. Maar schop niet tegen haar schenen, want ze is mondig genoeg om te zeggen waar het op staat.

Kunza (23) uit Wommelgem

Kunza hoeft niet veel te doen om iedereen gek te maken. Mannen vinden haar een lief en schattig meisje, en ook haar exotisch kleurtje valt bij hen in de smaak. Ze is studente orthopedagogie. In haar laatste relatie, die 4,5 jaar duurde, werd ze maar liefst vijf keer bedrogen, dat is haar motivatie om nu aan Temptation Island deel te nemen.

Mambo (25) uit Sint-Pieters-Leeuw

Mambo is een echte femme fatale. Naast haar werk als receptioniste, is ze ook vaak aan het werk als gogo danseres. Met haar dansmoves windt ze iedere man zo rond haar vinger. Haar grote troeven zijn haar kont, haar lach en haar spontaniteit.

Eline (24) uit Zwolle (Nederland)

Eline werkt als customer service bij een verlichtingsbedrijf. De Indische schone komt heel schattig over, maar als het om mannen gaat is ze het tegenovergestelde. Bang om op een jongen af te stappen is ze zeker niet. "Hoezo zouden vrouwen niet op een man af kunnen stappen? We leven in 2020". Iedereen kan verleid worden volgens Eline. Of ze nou in een relatie zitten of niet.

Felicia (21) uit Amsterdam (Nederland)

Felicia werkt als receptioniste in een advocatenkantoor, daarnaast is ze ook nog eigenaar van een kleding webshop. Met haar volle lippen en dito borsten is Felicia een opvallende maar prachtige verschijning. Ze kleedt zich graag sexy en houdt van alle mannelijke aandacht. Ze houdt ervan om de mannen helemaal het hoofd op hol te brengen.

Nikki (26) uit Honselaarsdijk (Nederland)

Nikki is een echte flirt. Door haar rode haren, open houding en verleidelijke oogopslag zijn mannen al heel snel onder de indruk. Hoe moeilijker de prooi, hoe groter de uitdaging. Deze dame ziet het verleiden echt als een spel. Nikki werkt als gastvrouw bij een orchideeënkwekerij. Deze dame gelooft dat iedere man uiteindelijk ontrouw is en ziet het als een uitdaging om dit voor de camera’s te bewijzen.

Romee (21) uit Oss (Nederland)

Romee is een echte jager, wachten tot een man op haar afstapt vindt ze vreselijk. Ze is momenteel nog in opleiding tot stewardess. Romee heeft op dit moment totaal geen zin in liefde. Ze wil genieten van de vrijheid en van mannen, en waar kan dit beter dan op Temptation Island?

Bekijk ook:
Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders
Deze vier koppels wagen zich aan de ultieme verleiding in Temptation Island

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top