De LA Lakers en de LA Clippers live aan het werk deze week

Sport | Elke week kan je enkele topwedstrijden uit de Amerikaanse basketbalcompetitie live bekijken via Eleven Sports. Dit weekend kan je de twee topploegen uit Los Angeles live aan het werk zien: de LA Clippers en de LA Lakers.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de nacht van vrijdag op zaterdag kan je kijken naar de wedstrijd tussen de Portland Trail Blazers en de New Orleans Pelicans. De Portland Trail Blazers zijn nog volop in de running voor een plaats bij de beste acht in de Western Conference, die toegang geeft tot de Play-Offs. Damian Lillard en co verloren wel hun laatste twee wedstrijden. De New Orleans Pelicans zijn sinds de terugkeer uit blessure van supertalent Zion Williamson wel wat opgeklommen in de rangschikking, maar tellen wel nog twee zeges minder dan de Blazers.

Zaterdagavond kan je de LA Clippers live aan het werk zien tegen de Sacramento Kings. De Clippers van Kawhi Leonard staan derde in de Western Conference, de Kings bengelen onderaan. Op papier een eitje dus voor de Clippers, die na twee nederlagen best opnieuw aanknopen met de overwinning om de rol bovenaan niet te lossen.

Zondagavond kan je kijken naar het topduel tussen de LA Lakers en de Boston Celtics. De Lakers van LeBron James staan soeverein aan de leiding in de Western Conference en zijn een van de favorieten voor de titel. De Boston Celtics van Kemba Walker en Jayson Tatum staan derde in de Eastern Conference en wonnen acht van hun laatste tien wedstrijden. Een duel om naar uit te kijken!

NBA

Zaterdag 22 februari 4u30
Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans (Eleven Sports 2)

Zaterdag 22 februari 21u30
LA Clippers - Sacramento Kings (Eleven Sports 2)

Zondag 21u30
LA Lakers - Boston Celtics (Eleven Sports 2)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top