Lokeren reageert op geruchten rond faillissement: "Hopen Chinees contract zo snel mogelijk te verzilveren"

Sport | Maandag kwam Sporting Lokeren in het oog van een mediastorm rond een eventueel faillissement van de club. Heel wat rollend materieel werd al in beslag genomen en de club zou tegen het einde van de week een financiële injectie nodig hebben om een faillissement af te wenden. Maar volgens het Lokerse bestuur kloppen die verhalen niet.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De rode lantaarn van de Proximus League stuurde een officieel communique de wereld in waarin het de huidige stand van zaken uitlegt. Hieronder vindt u het volledige bericht zoals het op de website van de club is verschenen.

"Sporting Lokeren wil met klem de geruchten ontkennen alszou gemeld zijn aan spelers en personeel dat vrijdag het faillissement zou aangevraagd worden. De realiteit is dat donderdag opnieuw een Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen, en gekeken wordt welke pistes nu verder bewandeld worden. Dat de situatie door de problemen in China bemoeilijkt wordt mag duidelijk zijn, maar de club heeft een contract met het Chinese Shangai Kehua en hoopt dat zo spoedig mogelijk te verzilveren. De club zal volgende vrijdag opnieuw communiceren."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top