CAZ 2 van start op 2 maart

Series | Op 2 maart lanceert DPG Media een tweede CAZ, met een mix van Vlaamse, Amerikaanse en andere internationale series. Daar zitten zowel titels uit de oude doos als recentere topseries bij, én zelf een paar première-reeksen voor Vlaanderen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vanaf 2 maart smelten de zenders VTM KIDS en VTM KIDS JR samen tot VTM KIDS. De vrijgekomen plaats wordt ingenomen door CAZ 2. Op CAZ 2 zullen heel wat sterke reeksen uit 'Walter Presents' - naar de Italiaanse dramafan Walter Iuzzolino, die de inhoud selecteert voor VTM GO - worden uitgezonden. Daarnaast zullen er heel wat herhalingen, al dan niet uit het eigen archief, te zien zijn.

In de vooravond wordt gestart met heruitzendingen van Vlaamse series als Den Bompa, Slisse & Cesar, Cordon en Connie & Clyde. Later zal ook Vlaamse fictie als Vossenstreken, Amateurs, Zuidflank en Coppers opnieuw te zien zijn. Prime time zal elke avond thematisch ingevuld worden met een ander genre: bijvoorbeeld misdaad op maandag, actie op donderdag, horror/fantasy op vrijdag en drama op zaterdag. Blikvangers zijn actiethriller Fugitives, een Chileense HBO-reeks op dinsdag en het Argentijnse The Cleaning Lady  op woensdag, nu al beschikbaar via VTM GO. Ook heruitzendingen van internationale topseries als Snowfall, Mr. Robot, The Sinner en This is Us zitten in de pijplijn.

CAZ 2 zal in Vlaanderen beschikbaar zijn op kanaal 18 van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top