Q-nieuwslezeres Lies Vandenberghe wordt VTM NIEUWS-sportanker

Films | Vanaf eind maart verwelkomen de nieuwsankers van VTM NIEUWS een nieuw vrouwelijk sportanker: Lies Vandenberghe. Lies versterkt daarmee het huidige team met sportankers Maarten Breckx en Jan Dewijngaert.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Momenteel is Lies te horen als vaste nieuwslezeres tijdens de ochtendshow van Qmusic. Ze brengt daar niet alleen het nieuws van de dag, maar vertelt in haar sportrubriek om 6u15 en 8u15 ook over het sportnieuws van die dag. Tot 27 maart is Lies nog te horen bij Qmusic. Nadien zal ze het sportblok presenteren bij VTM NIEUWS en ook reportages maken in het veld.

Lies Vandenberghe:
"Nieuws is mijn passie. Ik vertel heel graag verhalen, en de sport zit er vol van. Ik kijk ernaar uit om die verhalen vanaf nu ook te mogen brengen vanuit de VTM NIEUWS-studio in Antwerpen. Maar ik vind het minstens even spannend om ook in het veld aan de slag te gaan en reportages te gaan maken. Het is een enorme kans en uitdaging die ik zeer graag wil grijpen en aangaan."

Michiel Ameloot, Hoofd sport News City:
"We zijn heel blij met de komst van Lies! Ze spatte van het scherm tijdens haar screentest. Maar ze is in de eerste plaats een journaliste met veel interesse en passie voor sport.  Elke dag vertelt ze in de ochtendshow op Qmusic op een zeer bevattelijke en leuke manier het sportnieuws van de dag. Ik kijk er naar uit om haar dat voortaan te zien doen voor VTM NIEUWS. Vrouwen veroveren meer en meer sportharten, kijk maar naar de weerklank van de prestaties van de Belgian Cats en de Red Flames. Met Lies erbij heeft onze sportredactie nu ook eindelijk een eigen vrouwelijke touch."

Bekijk VTM Nieuws elke dag om 19u op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top