KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Door Proximus

Deel dit nieuws

Op de vierde speeldag van de Belgian League heeft KVM Esports eindelijk zijn eerste overwinning beet. Sector One gaat door op zijn elan en blijft leider in het klassement.

In de eerste wedstrijd van de avond stond Sector One tegenover Brussels Guardians. Night en zijn teamgenoten legden een hels ritme op ondanks een goede start en de eerste acties van de Guardians. Een onmiddellijke reactie verstikte Shamber en zijn team, waardoor de Foxes in 21 minuten een duidelijke overwinning behaalden. Sector One behoudt zijn ongeslagen rapport in de Belgian League.

Na de nederlaag van vorige week tegen de leider in het klassement, ontmoette KVM Esports Aethra Esport. De vooruitgang en samenwerking tijdens de laatste wedstrijden binnen het team van Flubbertje, die een zeer goede prestatie liet noteren, lijkt eindelijk zijn vruchten af te werpen. Deze eerste overwinning geeft KV eindelijk wat kleur. Ook al blijft Mechelen laatste in het klassement met een negatieve ratio van 1-4, de club leeft nog steeds in deze Belgian League en kan de achterstand nog ophalen.

Terwijl de ploegen in de onderste regionen van het klassement dichter bij elkaar komen, had RSCA Esports de kans om zijn derde plaats te consolideren en om zelfs ex aequo op de tweede plaats te komen met Timeout Esports, hun tegenstander van de dag. De komst van Maikokoro lijkt de Mauves goed te hebben gedaan, maar was niet genoeg om te weerstaan aan het speltempo opgelegd door de Timeout-jungler tijdens de 32 minuten durende wedstrijd.

Sector One en Timeout Esports blijven respectievelijk eerste en tweede in het klassement en vergroten de kloof met hun tegenstanders. Aethra en RSCA (2-3), de Brussels Guardians en KV Mechelen (1-4) zullen op maandag 17 februari graag winnen.

© Belgian League
© Belgian League

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top