Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (7 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (7 februari) © Warner Bros.

Een flinke portie drama, actie, avontuur, suspense, humor, en vooral Oscar-prijsbeest Joker met een schitterende Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Het is koud, guur en nat buiten, en bovendien valt er niet veel te beleven in deze barre wintermaand. Installeer je dus onder een knus dekentje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Skin Walker

Skin Walker © Media Luna New Films

In deze psychologische thriller van eigen bodem volgen we een jonge vrouw die geconfronteerd wordt met haar verleden. Een moord brengt allerlei vreemde herinneringen naar boven, waaronder die van haar overleden broer. Wanneer blijkt dat wat ze zich herinnert misschien niet helemaal overeenkomt met wat er daadwerkelijk is gebeurd, komt haar leven op de helling te staan.

Psychologische horrorthriller van Christian Neuman, met Udo Kier, Amber Anderson en Jefferson Hall

Skin Walker
is vanaf 25 januari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Blackbear (Submission)

Blackbear (Submission) © Foretress Films

Twee mariniers keren naar huis terug na een ISIS-ondervraging. Ze proberen elk opnieuw de draad van hun vroegere leven weer op te pikken. Een van hen heeft moeite met overleven, terwijl de andere zijn weg terug vecht in de martial arts-wereld die hij jaren geleden achter zich liet.

Drama van J.M. Berrios, met Scott Pryor, Darrin Dewitt Henson en Kevin Sizemore

Blackbear
is vanaf 28 januari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Juveniles

Juveniles © @theocean Entertainment

Een klein stadje in de Verenigde Staten. Lucas Bates, een oudere tiener, probeert zijn familie te beschermen en zijn eigen ambitie te volgen om te ontsnappen aan zijn povere bestaan. Wanneer hij het opneemt tegen een lokale misdaadbaas om de dood van zijn vader te wreken, zet hij zijn veelbelovende toekomst op het spel.

Drama van Nico Sabenorio, met Beau Knapp, Stephen Moyer en Martin Henderson

Juveniles
is vanaf 28 januari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Atlantique

Atlantique © Cinéart

Tiener Ada woont in Senegal en heeft een relatie met Suleiman. Op een dag verdwijnt hij spoorloos en spoelen de lichamen van zijn vrienden aan op stranden in Dakar. Ada wacht ongeduldig op nieuws omtrent het lot van Suleiman, maar wordt intussen tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een oudere man.

"Een vernuftige mix van mysterie, romantiek en politiek die blijft spoken in je hart en je hoofd." Focus Knack kent deze Belgisch-Frans-Senegalese coproductie maar liefst vijf sterren toe. Ook de overige pers heeft niets dan lovende woorden over voor deze film. "Sociaal drama wordt bezwerende fantasie van ondoden: een droom uit Senegal. Een fijne verrassing van nieuw talent." (De Standaard) Of nog: "Mati Diop verrast met een broeierig, mysterieus sprookje over de migratiecrisis. Een uitzonderlijk debuut." (De Morgen). Absoluut kijken dus!

Drama van Mati Diop, met Mame Binta Sane, Ibrahima Mbaye en Abdou Balde

Atlantique
is vanaf 4 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Portrait de la jeune fille en feu

Portrait de la jeune fille en feu © Lilies Films

Tinder was er nog niet anno 1770, maar bemoeizuchtige ouders zijn dan weer van alle tijden. Een Franse gravin heeft een rijke Milanees op het oog voor haar jongste dochter Héloïse. Die is echter niet zo opgezet met haar nakende huwelijk en weigert te poseren voor haar huwelijksportret. Uiteindelijk moet de schilder een hoofdloos portret afleveren, want haar gezicht heeft hij zelfs nooit gezien. Maar moeders in kostuumdrama's zijn meestal nogal geslepen, dus schakelt de gravin Marianne in. De jonge portrettist zal doen alsof ze een gezelschapsdame is en Héloïse heimelijk observeren. Maar haar beschouwende blik verhult een smeulend verlangen. Regisseur Céline Sciamma schildert een hartstochtelijk portret dat net naast de Gouden Palm greep in Cannes, maar desalniettemin niemand onberoerd liet.

Historisch drama van Céline Sciamma, met Noémie Merlant, Adèle Haenel en Luàna Bajrami

Portrait de la jeune fille en feu
is vanaf 4 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Downton Abbey

Downton Abbey © Jaap Buitendijk / Focus Features

De familie Crawley woont met haar bedienden in een landhuis met regels en conventies waarvan alleen de Engelse aristocratie het geheim kent. Te midden van geheimen in de gangen en rivaliteiten in de kelder wonen deze twee sociale universa samen in goede en kwade dagen. Ieder doet dat op zijn eigen manier terwijl ondertussen het moderne tijdperk van de 20ste eeuw aanbreekt.

In deze idyllische wereld is het inmiddels 1926 en sluipt de moderne tijd stilletjes aan verder binnen: zo wordt de nanny al eens thuis gelaten. Alles is hier peis en vree, en het leven kabbelt zowel upstairs als downstairs rustig verder. Tot er een telegram arriveert dat het kasteel in rep en roer zet: de koning en koningin komen binnenkort logeren. Zal het het personeel lukken om alles tijdig spic en span te krijgen? De gepensioneerde Carson, butler der butlers, keert terug om de boel te redden.

Deze film is een bewerking van/vervolg op de succesvolle tv-serie naar het grote scherm met de acteurs die de 6 seizoenen van de saga vormgaven. De tv-reeks Downton Abbey won een speciale BAFTA-award, 3 Golden Globe Awards, 15 Primetime Emmy Awards en 69 Emmy nominaties en werd zo de meest genomineerde niet-Amerikaanse televisieshow in de geschiedenis van de Emmy's.

Historisch drama van Michael Engler, met Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Maggie Smith, Michelle Dockery, Matthew Goode, Tuppence Middleton, Laura Carmichael, Allen Leech, Joanne Froggatt, Brendan Coyle, Imelda Staunton, Jim Carter, Penelope Wilton e.a.

Downton Abbey is vanaf 5 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Bekijk ook:
Wist je dit al over Downton Abbey?
Herbeleef Downton Abbey: ontdek 6 iconische filmlocaties in Engeland
Royale films: (fictieve) leden van de adel in de hoofdrol
Van serie tot film: niet altijd even succesvol
10 dingen die je moet weten over Downton Abbey


Bekijk ook de documentaire 'Secrets of Highclere Castle' op Netflix. Bekend als de locatie van Downton Abbey was Highclere Castle in werkelijkheid ook een landgoed van de adel met een leger aan bedienden.

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx! Heb je al een Tuttimus, Familus of Minimus pack? Kies voor Netflix als tv-bonus!

A Rainy Day in New York

A Rainy Day in New York © Kinepolis

Regisseur Woody Allen viert zijn vijftigste film met een topcast, charmante vertolkingen en zijn favoriete plaats ter wereld - New York in de regen - en haalt de mosterd bij F. Scott Fitzgerald en J.D. Salinger.

Gatsby (Timothée Chalamet) en Ashleigh (Elle Fanning) zijn jong en ambitieus. Wanneer Ashleigh een interview strikt met de befaamde regisseur Roland Pollard (Liev Schreiber) in Manhattan, besluit het koppel een romantisch weekendje New York niet aan hen voorbij te laten gaan. Maar de jonge Ashleigh raakt helemaal betoverd door de excentrieke filmregisseur, zijn scenarioschrijver (Jude Law) en zijn filmster (Diego Luna) en verliest haar lief een beetje uit het oog. Gatsby werkt intussen mee aan een studentenfilmproductie en heeft het nogal lastig met een scène waarin hij Shannon (Selena Gomez), de zus van een oude vlam, moet kussen. Overleven de twee hun regenachtige weekend in New York?

Romantische komedie van Woody Allen, met Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber

A Rainy Day in New York
is vanaf 5 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Lees ook:
Waarom Timothée Chalamet de rijzende ster van Hollywood is
De muzes van Woody Allen
Woody Allen: een fenomeen van tachtig

Joker

Joker © Niko Tavernise / Warner Bros.

In het Gotham City van 1981 heerst een harde, harteloze sfeer. Het is ieder voor zich. Apathie en wreedheid alom. Arthur Fleck, een mislukte stand-up comedian, wordt herhaaldelijk vernederd en geleidelijk aan tot waanzin gedreven. Tot zijn stoppen uiteindelijk compleet doorslaan en hij zich ontpopt tot een krankzinnige moordenaar die de stad in chaos stort.

Todd Phillips brengt een verrassende film met een origineel verhaal en een fantastische Joaquin Phoenix. Op een grandioze en vernieuwende wijze wordt dit donkere verhaal van vernedering en waanzin gebracht. Joaquin Phoenix won de Oscar 2020 voor 'Beste acteur in een hoofdrol'! Eerder won regisseur Todd Phillips al de Gouden Leeuw op het filmfestival van Venetië en viel Joaquin Phoenix in de prijzen op de Golden Globes voor zijn indrukwekkende prestatie.

Thriller van Todd Phillips, met Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy en Brett Cullen

Joke
r is vanaf 5 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 5.99 euro.

Bekijk ook:
Win een tv ter waarde van 700 euro of andere multimedia ter waarde van 200 euro met 'Joker'
Joker: meesterlijk portet van een psychopaat
Joaquin Phoenix in tien films
De meest legendarische schurken uit het universum van de superhelden

Daniel Isn't Real

Daniel Isn't Real © SpectreVision

De achtjarige getraumatiseerde Luke verzint een denkbeeldige vriend genaamd Daniel, die hen naar een fantasievolle wereld leidt. Nadat Luke door toedoen van Daniel een gruwelijke daad pleegt, is Luke gedwongen zijn vriend achter slot en grendel te plaatsen. Twaalf jaar later laat hij zijn charmante en manipulatieve vriend weer vrij.

Horrorthriller van Adam Egypt Mortimer, met Patrick Schwarzenegger, Miles Robbins en Sasha Lane

Daniel Isn't Real
is vanaf 7 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Deze film kan je huren voor 3.99 euro.

Lees ook:
Bekijk de grote winnaar bij de Oscars 'Parasite' in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx
De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx
Ook in februari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Music Maestro

AB Canapé: onversneden ruwheid met Arno

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

Proximus Pickx Live bij je thuis - Elke avond om 21u: een exclusief concert! (6 - 12 april)

Nu de meesten van ons thuis zitten omwille van het coronavirus en al de concerten zijn afgelast, doet Proximus een geste. Tot 3 mei serveren we dagelijks om 21 uur een concert op je scherm, te bewonde

AB Canapé: de bezwerende synthpop van Oscar and the Wolf

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

35 jaar na benefietsingle ‘We Are The World’: hoe verging het de liefdadigheidsartiesten?

Op 7 maart 1985 verscheen één van de bekendste benefietsingles ooit: ‘We Are The World’. De opbrengst ging naar de slachtoffers van de hongersnood in Ethiopië. Uitvoerder was de supergroep USA for Afr

AB Canapé: herbeluister de electropop van SOLDOUT

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

AB Canapé: stevige garagepunk met SONS

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

AB Canapé: de rauwe postpunk van Whispering Sons

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

Clip van de week: Wash Off

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. In heel wat landen ligt het sociale leven helemaal plat. Ook wij Belgen worden gevraagd “in ons kot” te blijven.

AB Canapé: de koortsige poprock van Balthazar

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

Proximus Pickx Live bij je thuis - Elke avond om 21u: een exclusief concert!

Nu de meesten van ons thuis zitten omwille van het coronavirus en al de concerten zijn afgelast, zet Proximus vanaf vrijdag 3 april concerten centraal op haar kanaal Picxk Live en op deze website. De

Elf jaar geleden ontdekte de wereld ene Susan Boyle

De Schotse zangeres Susan Boyle blaast vandaag 59 kaarsjes uit. Haar ster rees zo’n elf jaar geleden, door een inmiddels wereldberoemde auditie in Britain's Got Talent. Dit is het verhaal van de vrouw

AB Canapé: laat je meevoeren door Kapitein Winokio

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

Sport in de kijker

Knikkerracen vult leemte bij sportliefhebbers wereldwijd

Het coronavirus doet het hart van menig sportliefhebber bloeden. Gedaan met de wekelijkse portie voetbal, wielrennen of Formule 1. Maar er loert echter een minder gekend, maar daarom niet minder opwin

One day, one goal: de indirecte strafschop van het Noord-Ierse duo Blanchflower-McIlroy

Het coronavirus heeft momenteel veel voetbalcompetities stilgelegd. We grasduinen daarom in het rijke archief van de voetbalgeschiedenis, op zoek naar een doelpunt dat zoveel jaar later nog steeds uit

On this day: Teddy Riner ziet het levenslicht

John Wayne die zijn enige Oscar in ontvangst mocht nemen, Dag Hammarskljöld die secretaris-generaal van de VN werd en Eddy Merckx die de Amstel Gold Race won. Het is maar een greep uit de gebeurteniss

Uitgelicht: de wereldbeker veldrijden

Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken

One day, one goal: Götze vloert Argentinië in de finale

Er bestaan van die goals die een carrière bepalen. En goals die een hele natie doen opveren. In juli 2014 lukte Mario Götze beide. Op het hoogst mogelijke toneel dan nog: de finale van de wereldbeker.

On this day: Moderne Olympische Zomerspelen trekken zich op gang

Vandaag exact 124 jaar geleden trokken de eerste moderne Olympische Zomerspelen zich op gang. Met een openingscermonie op 6 april 1896 werden de Olympische Spelen in Athene plechtig geopend.

Proximus Sports serveert 5 doelpuntenrijke wedstrijden

Wegens het coronavirus zijn vrijwel alle grote sportevenementen wereldwijd uitgesteld of afgelast. In afwachting op betere tijden past Proximus Sports zijn programmering aan en biedt u elke dag de kan

One day, one goal: Roberto Carlos tart de wetten van de fysica

Roberto Carlos is een van de beste vleugelverdedigers uit de geschiedenis. De Braziliaan was tevens gezegend met een fantastische schotkracht en de gave om de bal een onvoorspelbaar traject mee te gev

On this day: Antwerpen uitverkoren als gaststad voor de Olympische Spelen 1920

Dag op dag 101 jaar geleden kreeg België voor het eerst en waarschijnlijk ook voor het laatst groen licht om de Olympische Spelen te organiseren. Gaststad Antwerpen mocht zich in 1920 opmaken voor het

Uitgelicht: vrouwen en jeugd aan de macht

Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken

One day, one goal: Supersub Solskjaer schenkt Manchester United de Champions League

Flashback naar mei 1999. Tijdens de Champions Leaguefinale zal Manchester United constant moeten vechten tegen het gevoel dat dit niet hun wedstrijd zou worden. De Engelsen gaan in allerlaatste instan

On this day: wielerwereld neemt afscheid van Briek Schotte

16 jaar geleden, uitgerekend op de dag van de Ronde van Vlaanderen, blies tweevoudig winnaar Briek Schotte zijn laatste adem uit. De Laatste Flandrien werd 84 jaar. Een terugblik.

Focus op films, series & tv

5 iconische rollen die bijna door een andere acteur werden gespeeld

Tom Selleck die bijna de rol van Indiana Jones vertolkte, of Ben Affleck die op zijn beurt William Shakespeare had kunnen zijn in de film Shakespeare In Love. Heel wat filmrollen hadden mogelijk een a

Nieuw op Netflix deze week

Heb je je favoriete serie in één dag gebingewatcht? Geen getreur, Netflix voorziet zijn platform elke week van nieuwe films en programma's. Een kleine selectie van de nieuwigheden voor deze week.

Tijd voor de battles in Mijn Keuken Mijn Restaurant

Vanaf dinsdag is het tijd voor de volgende fase in Mijn Keuken Mijn Restaurant: de battles. In tegenstelling tot de eerste tien afleveringen waarbij de duo’s thuis kookten, werden de battles opgenomen

Brainfood in coronatijden: deze docu's moet u gezien hebben

In deze huidige coronatijden lijkt de klok ellendig traag te tikken. Krijg je de uren tussen vier muren niet meer gevuld? Geen paniek, wij serveren jou drie docu's die zulke interessante materie en ve

Vijf series om te ontsnappen naar de mooiste plekjes ter aarde

De lente is in het land en de zon is opnieuw van de partij. Helaas kunnen we er in deze periode van quarantaine niet optimaal van genieten. Wil je alsnog vanuit je kot er even tussenuit? Deze series n

Netflix Party: de geknipte tool voor een virtuele bioscoopervaring onder vrienden

Thuis opgesloten zitten beperkt onvermijdelijk het sociaal contact. Terwijl de “coronapéro’s” een halfslachtig antigif moeten bieden tegen de verveling in het isolement, gooit Netflix een volwaardige

Arnout Hauben ontmoet de laatste getuigen van de bevrijding van Vlaanderen

Precies 75 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog trekt Arnout Hauben nog één keer 'ten oorlog'. In de driedelige reportagereeks De Bevrijding van Vlaanderen vertelt hij aangrijpende verhalen ov

De Mol: amper 1.000 euro voor groepspot en afvaller redt zijn vel

Aflevering 5 van het VIER-programma De Mol herenigde alle kandidaten met een bezoeker van het thuisfront. Het bezorgde ons ook de spannendste eliminatie tot nu toe, eentje die met een knaller in mineu

Niet te missen op tv (6 - 12 april): 5 spectaculaire films

Robert Downey Jr. blaast 55 kaarsjes uit: een greep uit zijn beste films

De Amerikaanse superster Robert Downey Jr. wordt vandaag 55 jaar. Tijd voor een terugblik op de bewogen carrière van de acteur, die zou uitgroeien tot een van de succesvolste acteurs aller tijden.

Stevige Belgische inslag in Lars von Triers meesterwerk "Nymphomaniac"

In deze tweede aflevering van onze zoektocht naar Belgen in internationale (top)films/series lichten we er "Nymphomaniac" uit. Dat meesterwerk van Lars von Trier had, naast een sterrenkast, met onder

Britse versus Amerikaanse detectiveseries: zijn ze zo verschillend?

Het accent, de kostuums en de favoriete sporten. Amerikanen en Britten delen dan wel dezelfde taal, maar daar lijken de gelijkenissen ook mee op te houden. Ook in televisieseries springen de stijlvers

Nieuws van het esports-front

Proximus en de Pro League lanceren de Proximus Pro League e-cup op FIFA 20

De voetbalcompetities liggen tijdelijk stil door de maatregelen die genomen zijn om het Corona-virus in te dijken. De Pro League en haar partners zaten de voorbije week echter niet stil en hebben de k

Abdullah Waiss en Gilles Bernard tekenen contract bij KRC Genk

KRC Genk heeft van zich laten horen binnen de FIFA esports-scene door de komst van twee grote namen aan te kondigen. Abdullah Waiss en Gilles Bernard zullen in de toekomst het Limburgse shirt dragen.

Nycom: “De Proximus ePro League heeft veel deuren voor mij geopend”

In twee edities van de Proximus ePro League hebben enkele namen zichzelf in de schijnwerpers gezet. We gaan de spelers tegemoet die, na een seizoen als amateur, nu een profstatuut hebben! Een speler d

Speeldag 1 van ESL Proximus Cup op CSGO is kolfje naar de hand van Sector One

De eerste speeldag van de ESL Proximus Cup op CSGO vond plaats op 3 april. In dit artikel vind je alle resultaten van de competitie voor spelers uit de Benelux! Sector One bleek van meet af aan zeer s

Stan Van Dessel en Michel Vlap gaan de JPL-strijd virtueel met elkaar aan op FIFA 20

De meeste voetbalwedstrijden zijn wereldwijd uitgesteld vanwege het coronavirus. Professionele spelers kunnen hierdoor niet voetballen. België is geen uitzondering op de regel.

Dimitri Vegas en SMASH Esports organiseren liefdadigheidsevenement tegen corona

De Belgische organisatie SMASH Esports organiseert een liefdadigheidsevenement met een mix van gaming en muziek om donaties in te zamelen die gebruikt zullen worden om het coronavirus te bestrijden. P

ESL Proximus Cup: het CSGO-toernooi toegankelijk voor iedereen

In samenwerking met ESL organiseert Proximus de ESL Proximus Cup, een toernooi op Counter Strike: Global Offensive dat toegankelijk is voor iedereen. In dit artikel vind je alle informatie over deze c

RIV4L College League: eindklassementen krijgen stilaan vorm

Het aftellen is begonnen en de scholen beginnen aan hun laatste wedstrijden. Terwijl sommigen de witte vlag al hebben gehesen, zetten anderen alles op alles om de kwalificatie in de wacht te slepen. W

Belgen AztraL en Bilbo zijn Europees kampioen op Rocket League

Op zondag 29 maart stond Team Dignitas tegenover Renault Vitality in de finale van de Rocket League Championship Series (RLCS). Twee Belgen behoorden tot de line-up van de nieuwe Europese kampioen. De

Gilles Bernard: “Het niveau van de amateurspelers in de Proximus ePro League ligt heel hoog”

Tijdens de Proximus ePro League hebben veel commentatoren hun zegje gedaan. Ook Gilles Bernard, met Stefano Pinna momenteel een van de beste Belgische spelers op FIFA, had heel wat te vertellen. Gille

Sector One wint de Belgian League ongeslagen

30 maart wordt een dag die voor altijd tot de Belgische esportsgeschiedenis zal blijven behoren. Ondanks de lockdown hadden we het geluk om de allereerste finale van de Belgian League, de nationale co

De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-profspeler “Rego”

We hadden eerder al een ontmoeting met RMPVal, die Moeskroen vertegenwoordigde in de reguliere competitie van de Proximus ePro League. Vandaag is het tijd voor Anthony Rocchetti, beter bekend onder he

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.