CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

Door Proximus

Deel dit nieuws

Afgelopen weekend vond de Call of Duty Challengers van Londen plaats. De Belg Bjarne “Denza” Sleebus nam er deel met zijn “Team WaR”.

De Call of Duty Challengers (CDC) is de springplank richting de hoogste divisie van CoD, de Call of Duty League (CDL). De CDC is open voor iedereen en bestaat uit zestien manches waarin de ploegen punten proberen te verzamelen.

En dat is waar de Belg en zijn teamgenoten afgelopen weekend in Londen naar op zoek waren. 32 teams namen er deel aan de manche met $10 000 prijzengeld, verdeeld over de top 3.

Het Amerikaanse team onder leiding van de Belg kwam in de loser bracket terecht na een nederlaag tegen het Franse team TrainHard in de halve finale winner. Ze verloren uiteindelijk in de halve finale loser tegen het Engelse Royal Ravens Academy, het academieteam van het Londense Royal Ravens dat in de CDL speelt en gastheer van het weekend was.

Denza en zijn team beëindigden de manche op een mooie vierde plaats en met 3600 punten voor elke speler. Team WaR blijft zo op de derde plaats wat betreft het aantal verzamelde punten. Denza zelf staat zesde in het algemene Challenger-klassement.

Uitslag Call of Duty Challengers London Open

  1. Team Singularity – 10 000 punten – $6000
  2. TrainHard eSport – 6 000 punten – $3000
  3. Royal Ravens Academy – 4 400 punten – $1000
  4. Team WaR – 3 600 punten

De volgende manche is de CDC Atlanta Open. Op 23 en 24 februari gaat de derde week van de competitie door in Atlanta, gehost door Atlanta FaZe.

© Activision

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top