Uitreiking van de Oscars zondag live op ZES

Films | Zondagnacht vindt de hoogmis van de film plaats: filmliefhebbers zetten zich wereldwijd klaar achter hun televisiescherm om hét filmmoment van het jaar - de Oscars - gade te slaan. En ZES zorgt ervoor dat ook Vlaamse filmfans geen seconde van de 92e Academy Awards hoeven te missen. Meer zelfs: op ZES wordt het grootste filmevent van het jaar zondagnacht deskundig omkaderd door de crème van de Vlaamse film- en televisiewereld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Actrice en 'Master of Ceremony' Barbara Sarafian (All Of Us, Aanrijding in Moskou, Rundskop) voorziet de hoogmis van de film van commentaar en wordt hierin deskundig bijgestaan door wandelende filmencyclopedie Jan Verheyen. Ella Leyers en Kevin Janssens schuiven met hun acteertalent en -ervaring aan tafel en ook Pedro Elias voorziet de ceremonie van bedreven inzichten. Redcarpetwatcher Jani Kazaltzis werpt een kritisch oog op de outfits van de Hollywood glitterati. Van de meest ontroerende dankwoorden, over terechte winnaars en onterechte missers tot de opvallendste fashion faux-pas, niets ontsnapt aan het alziend oog van Barbara, Jan, Ella, Kevin, Pedro en Jani.

De 92ste Academy Awards heeft dit jaar een Belgisch kantje: de kortfilm Une soeur maakt namelijk kans om een gouden beeldje in de wacht te slepen. Hierin speelt Veerle Baetens een noodlijn operatrice die een vrouw uit een benarde situatie probeert te redden.

Programmatie Oscarnacht op ZES:
Red Carpet: 00u30 - 01u45 (live, met commentaar van Jani Kazaltzis en Barbara Sarafian)
Gala-event: 01u45 - 05u30 (live, zonder Nederlandstalige ondertiteling. Tijdens de reclameblokken omkadering door de gasten vanuit de studio in Vilvoorde)

Volg de Oscarnacht op ZES of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Bekijk ook:

Deze topacteurs wachten nog op hun eerste Oscar
De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top