CAZ eert Hollywoodlegende Kirk Douglas met Paths of Glory

Films | Naar aanleiding van het overlijden van acteur Kirk Douglas brengt CAZ op zaterdag 8 februari om 22u40 een eerbetoon aan deze Hollywoodlegende met de anti-oorlogsklassieker Paths of Glory.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze film van de iconische regisseur Stanley Kubrick speelt zich af in 1916. De Franse en Britse troepen vechten een uitzichtloze loopgravenoorlog uit met de Duitse soldaten. Kirk Douglas vertolkt de rol van kolonel Dax van het Franse leger en moet voorkomen dat honderden soldaten tot de doodstraf veroordeeld worden na een gefaalde zelfmoordmissie.    



Het verdere weekend bij CAZ staat in het teken van de uitreikingen van de Oscars. Vrijdag 7 februari staat om 20u40 de beste film van het jaar 1994 op het programma: Forrest Gump, waarin Tom Hanks de hoofdrol vertolkt. Op zaterdag 8 februari wordt om 20u40 de beste film van het jaar 2007 uitgezonden: No Country for Old Men. Het weekend wordt afgesloten op zondag 9 februari met om 20u40 de beste film van het jaar 2017 én eveneens een tv-première: The Shape of Water.

Bekijk deze films op CAZ of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app.

Bekijk ook:

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top