Blind Getrouwd vanaf nu op zondagavond

Films | De kogel is door de kerk: het vijfde seizoen van Blind Getrouwd gaat van start op zondag 16 februari 2020 om 19u55 op VTM. Elke zondagavond kunnen fans langs de zijlijn mee volgen, becommentariëren en supporteren. Want blind trouwen, doe je niet alleen. Hoe verloopt die eerste spannende ontmoeting tussen de brides and grooms to be? Je ontdekt het op de laatste dag van de week.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De nieuwe reeks belooft heel wat vernieuwingen die zorgen voor een nieuwe wind in de populaire reeks die vorig jaar werd gevolgd door gemiddeld 1.161.000 kijkers:

1. Voor het eerst wordt Blind Getrouwd uitgezonden op zondagavond.
2. Een primeur in de Vlaamse versie: voor het eerst wordt een homokoppel gematcht.
3. Er is een nieuw expertenteam bestaande uit Lotte Vanwezemael, Sarah Hertens, Filip Geelen, Wim Slabbinck en Gert Martin Hald.
4. Het Blind Getrouwd-avontuur duurt voor het eerst zeven ipv vijf weken. De koppels gaan een halve week langer op huwelijksreis en wonen anderhalve week langer samen.
5. De eerste twee dagen na het huwelijk brengen ze door in een B&B in eigen land in plaats van meteen op huwelijksreis te vertrekken. Zo kunnen ze fris aan hun - romantische? - vakantie beginnen.
6. De huwelijksreizen: de koppels gaan niet alleen enkele dagen langer op huwelijksreis, maar ook verder én exotischer: Kenia, Bali, Thailand en Mexico vormen het prachtige decor van de eerste week samen. Elke bestemming werd gekozen vanuit de persoonlijkheid van elk koppel. Sommige duo’s genieten van een rustige strandvakantie, andere van een avontuurlijke rondreis of safari.
7. Voor het eerst krijgen alle koppels mekaar al tijdens de opnames te zien. Halverwege het experiment gaan ze een dag op 'bootcamp', waar ze samen met de experten aan de slag gaan met opdrachten.

Bekijk Blind Getrouwd vanaf zondag 16 februari om 19u55 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top