Deze topacteurs wachten nog op hun eerste Oscar

Joaquin Phoenix is dit weekend de grote favoriet om de Oscar mee naar huis te nemen in de categorie beste acteur voor zijn rol in Joker. Het zou zijn eerste Oscar zijn, ook al is hij al voor de vierde keer genomineerd. Hetzelfde geldt voor Brad Pitt, die naar alle waarschijnlijkheid de Oscar voor beste acteur in een bijrol zal krijgen voor zijn prestatie in Once Upon a Time in Hollywood.

Wij zetten enkele topacteurs op een rij die nog nooit een Oscar konden winnen!

'Joker' is vanaf 5 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!
 
Bekijk vanaf 5 februari naast Joker ook de beste Batmanfilms in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix © Photonews - Matt Crossick

Voor zijn magistrale vertolking van Joker in de gelijknamige film werd Joaquin Phoenix de laatste maanden al bekroond met een Golden Globe, BAFTA en SAG Award. De Oscar zou niet meer dan de volgende logische stap zijn. Eerder was Phoenix al genomineerd als beste acteur voor zijn rollen in The Master (2012) en Walk the Line (2005), toen hij het beeldje respectievelijk naar Daniel Day-Lewis (Lincoln) en Philip Seymour Hoffman (Capote) zag gaan. Ook zijn bijrol in Gladiator (2001) leverde hem al een Oscarnominatie op. Wordt het vierde keer, goede keer?

De andere genomineerden dit jaar zijn Antonio Banderas (Dolor y Gloria), Leonardo DiCaprio (Once Upon a Time in Hollywood), Adam Driver (Marriage Story) en Jonathan Pryce (The Two Popes).

Joker is nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Bekijk ook:

Joaquin Phoenix in tien films

Brad Pitt

Brad Pitt © Photonews - Jim Ruymen

Brad Pitt won wel al een Oscar als producer voor 12 Years a Slave, maar nog geen voor zijn acteerprestaties. Zijn bijrol in Once Upon a Time in Hollywood leverde hem nochtans al zijn vierde nominatie op als acteur. Zo was hij genomineerd als beste acteur voor zijn rollen in  Moneyball (2011) en The Curious Case of Benjamin Button (2008), toen de Oscar respectievelijk ging naar Jean Dujardin (The Artist) en Sean Penn (Milk). Voor zijn bijrol in Twelve Monkeys (1995) greep hij ook al naast het beeldje.

Als winnaar van de Golden Globe, BAFTA en SAG Award is hij dit jaar de grote favoriet. De andere genomineerden zijn Tom Hanks (A Beautiful Day in the Neighborhood), Anthony Hopkins (The Two Popes), Al Pacino en Joe Pesci (beiden The Irishman).

Once Upon a Time in Hollywood is nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Glenn Close

Glenn Close © Photonews - Sara De Boer

Van de nog actieve acteurs is Glenn Close diegene die het meest Oscarnominaties op haar naam schreef zonder er ooit één te winnen. Maar liefst zeven Oscarnominaties verzamelde Glenn Close al voor The World According to Garp (1982), The Big Chill (1983), The Natural (1984), Fatal Attraction (1987), Dangerous Liaisons (1988) en meer recent voor Albert Nobbs (2011) en The Wife (2018). Vier keer scoorde ze een nominatie voor beste actrice in een hoofdrol, drie keer voor beste actrice in een bijrol. Onder de namen die de Oscar voor haar neus wegsnoepten, vinden we grote namen als Jessica Lange, Jodie Foster, Meryl Streep en Olivia Colman, maar ook Cher, die in 1988 won voor haar rol in Moonstruck.

Amy Adams

Amy Adams © Photonews

Dat Amy Adams de laatste jaren al zes Oscarnominaties wist te verzamelen, lijkt misschien een verrassing, maar het feit dat ze die geen enkele keer kon verzilveren is dat misschien nog meer! Slechts één keer was Adams genomineerd in de categorie beste actrice, voor haar rol in American Hustle (2013). De Oscar ging toen naar Cate Blanchett voor haar rol in Blue Jasmine. Daarnaast werd Adams genomineerd voor haar bijrollen in Vice (2018), The Master (2012), The Fighter (2010), Doubt (2008) en Junebug (2005).

Bradley Cooper

Bradley Cooper © Photonews - Xavier Collin

Bradley Cooper heeft dit jaar een Oscarnominatie op zak als een van de producers van Joker. Ook als acteur werd hij al vier keer genomineerd. Zo was hij genomineerd als beste acteur voor A Star is Born (2018), American Sniper (2014) en Silver Linings Playbook (2012), waarbij hij het moest afleggen tegen respectievelijk Rami Malek (Bohemian Rhapsody), Eddie Redmayne (The Theory of Everything) en Daniel Day-Lewis. Ook zijn bijrol in American Hustle (2013) leverde hem al een Oscarnominatie op.

Saoirse Ronan

Saoirse Ronan © Photonews - Doug Peters

De 25-jarige Saoirse Ronan is dit jaar al voor de vierde keer genomineerd voor een Oscar voor haar hoofdrol in Little Women. Met Reneé Zellweger als favoriete voor haar vertolking in Judy lijkt ze ook deze keer naast de prijzen te zullen grijpen. Ronan was amper veertien toen ze voor het eerste genomineerd was voor haar bijrol in Atonement (2007). De jongste jaren kreeg ze ook nog een Oscarnominatie achter haar naam als beste actrice voor haar rollen in Lady Bird (2017) en Brooklyn (2015). Die ging toen respectievelijk naar Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing Missouri) en Brie Larson (Room).

De andere genomineerden dit jaar zijn Cynthia Erivo (Harriet), Scarlett Johansson (Marriage Story) en Charlize Theron (Bombshell).

Michelle Williams

Michelle Williams © Photonews - Jim Ruymen

Ook Michelle Williams verzamelde al vier Oscarnominaties, zonder dat ze er al één op haar naam wist te schrijven. Twee jaar op rij werd ze genomineerd als beste actrice, voor My Week with Marilyn (2011) en Blue Valentine (2010). Ze zag de Oscar voor haar neus echter weggekaapt worden door respectievelijk Meryl Streep (The Iron Lady) en Natalie Portman (Black Swan). Ook haar bijrollen in Manchester by the Sea (2016) en Brokeback Mountain (2005) leverden haar al een uitnodiging op voor de Oscars.

Matt Damon

Matt Damon © Photonews

Matt Damon heeft thuis wel al een Oscar staan, voor het scenario van Good Will Hunting uit 1997. Maar als acteur greep hij voorlopig naast de prijzen. Zo zag hij zijn hoofdrol in Good Will Hunting niet bekroond, de Oscar ging toen naar Jack Nicholson voor As Good as it Gets. In 2016 werd Leonardo DiCaprio bekroond voor zijn rol in The Revenant en moest Matt Damon weer met lege handen naar huis, ondanks zijn prima vertolking in The Martian. Ook zijn nominatie voor beste bijrol voor Invictus (2009) kon hij niet verzilveren.

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer © Photonews - Tony Forte

Ook Michelle Pfeiffer is een Oscar blijkbaar niet gegund. Pfeiffer werd genomineerd als beste actrice voor haar rollen in Love Field (1992) en The Fabulous Baker Boys (1989), maar zag de Oscar naar respectievelijk Emma Thompson (Howards Ends) en Jessica Tandy (Driving Miss Daisy) gaan. Ook haar bijrol in Dangerous Liaisons (1988) werd niet bekroond.

Johnny Depp

Johnny Depp © Photonews

Johnny Depp is ongetwijfeld een van de beste en populairste acteurs van zijn generatie en dat leverde hem al 75 filmprijzen op. Daaronder voorlopig geen enkele Oscar, hoewel hij al drie keer een nominatie achter zijn naam kreeg als beste acteur. Zowel zijn nominaties voor Sweeney Todd (2007), Finding Neverland (2004) als Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) gingen de mist in. Al kunnen we moeilijk zeggen dat de Oscars voor respectievelijk Daniel Day-Lewis (There Will Be Blood), Jamie Foxx (Ray) en Sean Penn (Mystic River) onverdiend waren!

Bekijk ook:
De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx
Win een televisie of andere multimedia met Joker
Joker: meesterlijk portret van een psychopaat
De meest legendarische schurken uit het universum van de superhelden

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
Wat je moet weten over Rihanna

Wat je moet weten over Rihanna

Op haar nieuwe, negende album is het vier jaar na de laatste worp Anti nog altijd wachten. Maar Rihanna zat de laatste jaren niet stil: ze acteerde en lanceerde een eigen beauty- en lingerielijn. Op 2

De tien favoriete platen van Sioen

De tien favoriete platen van Sioen

Frederik Sioen is een vaste waarde in het Belgische muzieklandschap. Als hij niet op tour is met zijn bevriende Zuid-Afrikaanse vrienden voor 'Calling Up Soweto' (de hommage aan 'Graceland' van Paul S

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

In de jaren ’80 introduceerde Gust De Coster de term Belpop: die sloeg op muziek van Belgische pop- en rockgroepen, voornamelijk uit dat decennium. De eighties waren een vruchtbare bodem voor het genr

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino kennen we allemaal: 'Pulp Fiction', 'Inglorious Bastards', 'One upon a time in Hollywood', 'From Dusk till Dawn', ... De man rijgt de fantastisch coole films gewoon aaneen. En hij do

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Donderdag werden de MIA’s, de prijzen van de Vlaamse muziekindustrie, uitgereikt. Angèle werd de grote winnares van de avond met maar liefst vijf MIA’s maar blonk ook uit door haar afwezigheid.De dert

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Valt Nick Cave te herleiden tot tien platen? In het geheel niet. 's Mans oeuvre is zodanig omvangrijk dat hij zelf een team van archivarissen nodig heeft om alles te catalogiseren. Met deze selectie v

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Ook in januari moesten we weer afscheid nemen van heel wat muzikaal talent. Van Lexii Alijai bijvoorbeeld. De naam zegt je misschien niet veel, maar de Amerikaanse rapster was goed bezig om de muziekw

De rode loper van de Grammy Awards

De rode loper van de Grammy Awards

Op de uitreiking van de 62ste Grammy Awards werden Billie Eilish en Lizzo de grote winnaars. De twee straalden op de rode loper, net als Ariana Grande, Dua Lipa en vele anderen. Bekijk hier een select

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Leve het internet! Leve YouTube en leve de creatieve geesten die muziekvideo's uploaden of de artiesten die menen dat hun muziek beter wordt bij gratie van een clipje. Het wereldwijde web onthoudt all

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

Leve Lady Gaga en alle vrouwen die vandaag het mooie weer maken in de rock, pop, dance etc. Give credit where credit is due. Vrouwelijke artiesten worden nog te vaak onderbelicht en te weinig naar waa

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

Sam Vloemans is muzikant, componist, arrangeur en producer. Hij is de drijvende kracht achter muziekcollectief Cargo Mas, naast eerdere projecten zoals zijn eigen band en Bord du Nord.

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

Hoog tijd om een blik te werpen op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten di

Sport in de kijker

Bekijk alles
De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

Met de Omloop Het Nieuwsblad begint op 29 februari het Vlaamse voorjaarsseizoen. De Vlaamse voorjaarsklassiekers zijn wijd en zijd bekend. Ze worden door miljoenen mensen wereldwijd bekeken en behoren

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De groepsfase ligt al twee maanden achter ons, dus is het nu tijd voor de achtste finales in de UEFA Champions League. Zestien ploegen uit vijf landen maken hun opwachting in de race naar de beker met

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Het is weer feest in de NBA, want het All Star Weekend staat voor de deur. Het is editie nummer 69 van de jaarlijkse hoogmis in het Amerikaanse basketbal. Dit jaar nemen - net zoals vorig jaar - Team

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De wintermercato 2020 is er weer één voor de geschiedenisboeken. Het was een transferperiode om duimen en vingers bij af te likken. Zo trokken enkele jonge talenten naar de Europese topploegen en kwam

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

Wie is vertrokken, wie is erbij gekomen? We geven u per club een overzicht van de inkomende en uitgaande transfers. Zo kunt u zelf oordelen wie zich heeft versterkt en wie verzwakt is…

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

De eerste maand van het nieuwe jaar ligt alweer achter ons. En die bracht al een flinke dosis spanning mee in sportland. Dat belooft enkel maar goeds voor februari. Zo begint de UEFA Champions League

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

Het wereldkampioenschap veldrijden staat voor de deur. In het Zwitserse Dübendorf strijden de beste veldrijders van de wereld voor de befaamde regenboogtrui. Grote vraag bij de mannen is: wie klopt Ma

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Het NBA-seizoen draait intussen op volle toeren. Dat wil zeggen dat we een eerste balans kunnen opmaken. Tien zaken die ons opvielen, van de opkomst van de LA Lakers en een verbazingwekkende Luka Donc

Het gala van de Gouden Schoen

Het gala van de Gouden Schoen

Hans Vanaken van Club Brugge heeft voor het tweede jaar op rij de Gouden Schoen op zijn naam geschreven. De middenvelder bleef nipt Dieumerci Mbokani van Antwerp voor, ook al een ex-winnaar. Derde wer

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Het Grand Slam-seizoen opent dit jaar op 20 januari en dat gebeurt naar goede gewoonte met de Australian Open in de Rod Laver Arena. Maar naar welke tennissers (m/v) moeten we uitkijken in 2020?Bekijk

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Op zondag 12 januari 2020 vindt het Belgisch Kampioenschap veldrijden plaats in Antwerpen. Vorig jaar won Toon Aerts dit BK. Hij haalde daarmee zijn eerste Belgische trui als prof binnen. Maar wie zij

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wint een speler van Club Brugge voor de vierde keer op rij de Gouden Schoen, wie wordt de beste Belg in het buitenland, wie wordt verkozen tot beste coach, wie is de doelman van het jaar, wie de belof

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Deze boeken uit de 19de eeuw zijn nog altijd springlevend dankzij de verfilming!

Deze boeken uit de 19de eeuw zijn nog altijd springlevend dankzij de verfilming!

Met Little Women heeft Greta Gerwig het beroemde, gelijknamige boek van Louisa May Alcott (1868) nieuw leven in geblazen.

Deze verleidsters zijn helemaal klaar voor Temptation Island 2020

Deze verleidsters zijn helemaal klaar voor Temptation Island 2020

Geen relatietest zonder verleiding. Deze vurige verleidsters plannen het de mannen wel heel moeilijk te maken op het eiland der verleiding...

Bekijk de beste Césargenomineerde films op Proximus Pickx

Bekijk de beste Césargenomineerde films op Proximus Pickx

Op 28/02 worden de Césars, de belangrijkste Franse filmprijzen, uitgereikt. Vanaf die dag kan je op Proximus Pickx naar de beste genomineerde films van het festival kijken. Ga in de Op aanvraag-catalo

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Niets op tv? Dat dacht je maar! Wij selecteerden het beste uit het zendschema!

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Wie zorgt voor de ultieme verleiding in een nieuw seizoen van de ultieme relatietest? Vanaf 28 februari maken deze heren het televisiescherm elke week wat heter. Maak kennis met de acht verleiders die

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Een documentaire is vaak pakkender dan een ‘gewone’ film, omdat het verhaal echt gebeurd is. Een documentaire kan ook een hele nieuwe hoek belichten van een gekend verhaal. Scherp je kennis aan over e

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Wie zegt dat een film per se ontspannend moet zijn? Kies eens voor een film met een goed uitgedokterde plot(twist), raadselachtige mysteries of intriges en laat je uitdagen vanuit je woonkamer. Zo den

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

Nog tot 19 februari bekijk je de beste romantische komedies en feelgoodfilms op Proximus Pickx in de valentijnselectie. Neem een kijkje in de Op aanvraag-catalogus en kies voor ‘Valentijn voor iederee

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Film, documentaire, serie of reality? Er is weer voor elk wat wils op tv de komende dagen. Ontdek hier onze aanraders!

Glamour op de rode loper van de Oscars

Glamour op de rode loper van de Oscars

Op de 92ste editie van de Academy Awards schreef Parasite geschiedenis door als eerste niet-Engelstalige film de prijs voor beste film in de wacht te slepen. De belangrijkste acteerprijzen gingen zoal

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

In de nacht van zondag op maandag werden de Academy Awards of de Oscars uitgereikt. Proximus Pickx pakt uit met een selectie Oscarwaardige films. Ontdek ze hier!Ga naar de Op aanvraag-catalogus van Pr

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-speler “RMPVal”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-speler “RMPVal”

We zetten onze tocht richting de verschillende spelers in de Proximus ePro League verder. Vandaag trekken we naar Moeskroen om er Valentin “RMPVal” Yzerbyt te ontmoeten. Valentin vertrouwde ons to

RIV4L College League: EPHEC bezet de eerste plaatsen

RIV4L College League: EPHEC bezet de eerste plaatsen

Het is nog maar twee weken geleden dat de RIV4L College League opnieuw werd hervat en toch staan sommige scholen al aan de top van het klassement. Dit is het geval voor EPHEC in elke categorie. De

LouvardGame 5.1: WanteD en Team Plaza winnen titel op R6S en CoD

LouvardGame 5.1: WanteD en Team Plaza winnen titel op R6S en CoD

Afgelopen weekend vond de 5.1-editie van de LouvardGame plaats in het Stade du Pays de Charleroi voor Rainbow Six Siege en in de Spawn bar in Charleroi voor Call of Duty: Modern Warfare, de nieuwkomer

LouvardGame 5.1: The Dice zijn de eerste “legends”

LouvardGame 5.1: The Dice zijn de eerste “legends”

Het nieuwe seizoen van de LouvardGame is van start gegaan met een nieuw format voor het jaar 2020. De eerste manche vond afgelopen weekend plaats. De Belgen van Tenerife Titans eindigden als derde op

Proximus ePro League : speeldag 11

Proximus ePro League : speeldag 11

Het einde van de reguliere competitie is in zicht en wie nu pijnlijk puntenverlies lijdt, kan zijn dromen stilaan beginnen opbergen. Veel wedstrijden om het nog recht te trekken zijn er niet meer, dus

Six Invitational R6S: BDS en Belg rxwd bereiken net niet de finale

Six Invitational R6S: BDS en Belg rxwd bereiken net niet de finale

Hij heeft ons tot de laatste manche laten genieten, maar de droom van de Six Invitational kwam afgelopen zaterdag abrupt ten einde voor de Belg Morgan “rxwd” Pacy. Ondanks de vroege uitschakeling v

Proximus ePro League : speeldag 10

Proximus ePro League : speeldag 10

We kregen enkele serieuze verrassingen voorgeschoteld op speeldag 10. Zo liet leider STVV punten liggen tegen Eupen en kregen zowel Club Brugge als AA Gent een ferme tik te verwerken. De toppers op sp

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

De populairste Franse organisatie heeft zojuist het vertrek van een speler aangekondigd, en niet de minste, namelijk de Belg Evan “DRG” Depauw.Vitality ondergaat heel wat verschuivingen. Het team kond

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Op de vierde speeldag van de Belgian League heeft KVM Esports eindelijk zijn eerste overwinning beet. Sector One gaat door op zijn elan en blijft leider in het klassement. In de eerste wedstrijd va

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

De ceremonie ter ere van de beste producties en studio’s van het land is een van de meest bijgewoonde evenementen op de volgende 1UP Conference & Expo. Deze zal plaatsvinden op 21 februari 2020 om 20u

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

Afgelopen weekend vond de Call of Duty Challengers van Londen plaats. De Belg Bjarne “Denza” Sleebus nam er deel met zijn “Team WaR”. De Call of Duty Challengers (CDC) is de springplank richting de

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

Na Sint-Truiden en Oostende komt vandaag de tactiek van Standard aan de beurt. Timour “Sheva” Warrimont vertegenwoordigt de Luikse club in de Proximus ePro League. FIFA Ultimate Team Omdat e

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.