Mechelen - Oostende live op Proximus Sports

Sport | Op de zesde speeldag van de tweede fase van de competitie in de Euromillions Basketball League treffen Mechelen en Oostende elkaar vrijdag. Je kan het duel live bekijken op Proximus Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kampioen Oostende staat ook dit seizoen weer aan de leiding met tien overwinningen op dertien wedstrijden. Ook in Europa gaat het Oostende voor de wind: het team van coach Dario Gjergja plaatste zich afgelopen week voor de Play-offs in de Champions League na een straffe ommekeer tegen Manresa. In eigen land heet de tegenstander vrijdag Mechelen, dat zijn laatste twee wedstrijden won. De Kangoeroes verloren dit seizoen al twee keer van Oostende, al waren ze in november wel erg dicht bij een stunt (70-75). Pas in de laatste vijf minuten gooiden ze hun voorsprong nog weg. Kunnen ze het deze keer wel afmaken?

Euromillions Basketball League
Vrijdag 20u15
Kangoeroes Mechelen - Filou Oostende (Proximus Sports 3)

Volg het beste van het Belgische basketbal live op Proximus Pickx met de All Sports tv-optie. Meer info over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus-app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top