Hoe presteren de LA Lakers na het drama?

Sport | Elke week kan je enkele topwedstrijden uit de Amerikaanse basketbalcompetitie live bekijken via Eleven Sports. Deze week kan je met de LA Lakers en de LA Clippers de top uit de Western Conference live aan het werk zien. Ook de New Orleans Pelicans van sensatie Zion Williamson kan je live bekijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de nacht van vrijdag op zaterdag komen de LA Lakers voor het eerst weer in actie na het overlijden van basketballegende Kobe Bryant. Hun wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen de LA Clippers werd nog afgelast omdat de spelers mentaal niet klaar waren om te presteren. Afgelopen weekend brak LeBron James het record van Bryant met nu al 33.655 punten in zijn NBA-carrière. Het leverde hem felicitaties op van Bryant zelf, in wat later zijn laatste tweet ooit bleek. Een overwinning van de Lakers tegen de Portland Blazers zou een mooi eerbetoon zijn aan de clublegende.

Zaterdagavond krijgen de LA Clippers de Minnesota Timberwolves over de vloer. De Clippers van Kawhi Leonard zijn bezig aan een sterke reeks met acht zeges op tien wedstrijden. Heeft het afgelasten van hun wedstrijd tegen de stadsrivaal hen uit hun ritme gehaald? De Timberwolves, voorlaatste in de stand, zouden normaal geen probleem mogen vormen voor de Clippers.

Zondagavond tenslotte kan je kijken naar het duel tussen de Houston Rockets en de New Orleans Pelicans. Bij New Orleans is Zion Williamson eindelijk van de partij en hij stelt niet teleur. Bij zijn debuut werd hij al meteen toegejuigd door de fans, die M-V-P scandeerden. Afgelopen weekend wonnen de Pelicans hun eerste wedstrijd met Williamson in hun rangen van de Boston Celtics. Zondag zijn de Houston Rockets van voormalig MVP James Harden de tegenstander. Wie trekt aan het langste eind?

Programmatie NBA-wedstrijden

Zaterdag 1 februari om 4u30 (heruitzending om 13u)
LA Lakers - Portland Blazers (Eleven Sports 2)

Zaterdag 1 februari om 21u30
LA Clippers - Minnesota Timberwolves (Eleven Sports 2)

Zondag 2 februari om 20u
Houston Rockets - New Orleans Pelicans (Eleven Sports 3)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top