Super Bowl LIV: een offensief festival tussen de Chiefs en de 49ers?

Sport | In de nacht van zondag op maandag strijden de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers om de Super Bowl. Het duel kondigt zich spannend en spectaculair aan. Heb je nog geen vrije dag genomen volgende maandag? Doe dat dan maar gauw.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor de eerste keer in vier jaar staan de Patriots van Tom Brady niet in de Super Bowl. Deze keer vertegenwoordigen de Kansas City Chiefs de AFC Conference, met in de rangen Patrick Mahomes, de nieuwe grote ster van de NFL. Al twee jaar bouwen de Chiefs aan hun aanval, en met succes. Dankzij de krachtige arm van de quarterback kan Kansas City in de lucht domineren. Zij spelen direct, snel en heel spectaculair.
 
Bij San Francisco is vooral de verdediging indrukwekkend, met een defensieve linie die de quarterback van de tegenstander maar weinig tijd laat. De confrontatie tussen de verdediging van de 49ers en de aanval van de Chiefs wordt een van de beslissende factoren van de wedstrijd. Offensief kan San Francisco ook gevaarlijk uit de hoek komen, maar met een andere stijl dan KC. De kracht van de Niners is over de grond. En als dat goed werkt, kan de aanval langer op het terrein blijven en Patrick Mahomes dus langer op de bank houden. En dat zal nodig zijn om Kansas City te kloppen.
 
Als ploeg zijn de 49ers ongetwijfeld sterker dan de Chiefs, maar die kunnen op elk moment verrassend uithalen. Een adembenemende, spannende en heel aanvallende wedstrijd staat ons te wachten. Deze Super Bowl wordt een niet te missen wedstrijd.
 
Onze prognose: zege van de Chiefs
 
Super Bowl LIV: Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers, in de nacht van zondag 2 op maandag 3 februari, vanaf middernacht op Eleven Sports 2 (commentaar in het Nederlands) en Eleven Sports 3 (commentaar in het Engels). De wedstrijd wordt maandag om 19 uur heruitgezonden op Eleven Sports 2.

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top