Modus Search & Destroy is speelbaar op Fortnite

Door Proximus

Deel dit nieuws

Voor de fans van Call of Duty en Fortnite is er opwindend nieuws. Het is voortaan namelijk mogelijk om de modus “Search & Destroy” te spelen op de map Dust2 op Fortnite. FaZe Clan pro Megga creëerde de aangepaste Counter-Strike-map.

De in Fortnite beschikbare creator tools hebben geleid tot enkele fascinerende bijdragen van de community gedurende de indrukwekkende eerste twee en een half jaar van de titel. Klassieke modi uit andere competitieve games zoals Capture The Flag en Team Deathmatch geven spelers de gelegenheid om niet altijd de klassieke Battle Royale te moeten spelen.

Een nieuwe creatie van FaZe Megga brengt een geliefde spelmodus van twee iconische shooter-titels en een van de meest herkenbare maps uit een van die titels naar Fortnite.

Search & Destroy (als je een Call of Duty-fan bent) of Bomb Defusal (als je een fan bent van CSGO) is nu beschikbaar via de creatieve hub en is speelbaar met een 5v5 of een 1v1-instelling. De modus wordt gespeeld op een versie van Dust2, een populaire map onder de Counter-Strike-spelers.

De Fortnite-versie is sterk beïnvloed door het in-game economisch systeem van CSGO, waarbij spelers aan het begin van de rondes geld moeten uitgeven aan wapens en hulpmiddelen, net zoals dat het geval zou zijn bij een competitieve Counter-Strike-wedstrijd. Er is zelfs een gelijkaardige timer.

Bouwen is natuurlijk beperkt in deze aangepaste modus en alle spelers in hetzelfde team hebben dezelfde skin.

Hoewel deze Search & Destroy waarschijnlijk niet zal uitgroeien tot een brandpunt van de competitieve Fortnite-scene, is het een voorproefje van een spelwijze die binnenkort officieel in het spel zou komen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top