Reacties na Lokeren - OHL: "Het zit allemaal een beetje tegen"

Sport | Sporting Lokeren en OH Leuven hebben de 23e speeldag geopend met een 1-1 gelijkspel. In een aangename pot voetbal kreeg Leuven veruit de meeste kansen, maar Lokeren hield - mede dankzij een alweer sterke Defourny - toch stand. Na de match kregen we dan ook twee relatief tevreden coaches voor de microfoon.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"We kunnen heel blij zijn met dit punt", opperde Stijn Vreven (Lokeren) na de match. "Het was een technisch matige match van ons, maar we hebben dat goed gemaakt met fighting spirit, duelkracht en het maken van veel meters. Daardoor hebben we hier toch een resultaat kunnen halen. Dit is een goed punt voor ons, want we speelden tegen een tegenstander met veel meer mogelijkheden."

En dus hoopt Vreven dat hij verder kan bouwen op de manier waarop zijn troepen een punt uit de brand sleepten. "Op het einde van het seizoen moet iedereen voor de spiegel gaan staan en kunnen zeggen dat ze er alles voor gedaan hebben. Daar werken we naartoe. Als je alles geeft, dan moet je altijd tevreden zijn. De passie om te winnen was er, dus ik kan mijn spelers niks verwijten."

Bouwen

Vincent Euvrard (OHL) was ontgoocheld over het resultaat, maar niet over de manier waarop zijn team voor de dag was gekomen. "Het zit voor ons allemaal een beetje tegen. We betalen elk foutje cash en we gaan niet efficiënt genoeg om met de eigen kansen. Daarnaast waren er ook nog eens één of twee loepzuivere strafschoppen die we niet kregen. Maar we legden wel de volle 90 minuten een heel erg degelijke prestatie op de mat. Hier kunnen we dan ook op verder bouwen. Als we zo blijven spelen, dan keert het wel weer. We zijn op de goede weg."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top