Bekijk de Engelse topclubs live in de FA Cup

FA Cup | In de FA Cup zijn ze aanbeland in de vierde ronde of zestiende finales. Je kan de wedstrijden van onder andere Tottenham, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Liverpool en Arsenal live bekijken op Proximus Pickx via Eleven Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zaterdagnamiddag kan je kijken naar het Tottenham van José Mourinho op bezoek bij Southampton. Beide clubs schakelden in de vorige ronde een tweedeklasser uit. Tottenham had tegen Middlesbrough wel een replay nodig. Heeft de club van Jan Vertonghen en Toby Alderweireld ook problemen met Southampton, een middenmoter in de Premier League?

Nog zaterdag speelt Chelsea op het veld van tweedeklasser Hull City. Bij Chelsea ligt doelman Kepa al een tijdje onder vuur. Kan hij in de FA Cup zijn netten nog eens schoon houden?

Zondag komt het Manchester City van Pep Guardiola in actie thuis tegen tweedeklasser Fulham. Fulham schakelde in de vorige ronde Aston Villa uit. Kan het nog eens stunten tegen Kevin De Bruyne en co?

Ook Manchester United komt zondag in actie. Zij kunnen hun tegenstander pas donderdagavond. Watford speelt dan zijn replay op het veld van derdeklasser Tranmere Rovers.

Het ongenaakbare Liverpool sluit het weekend af op het veld van Shrewsbury. Een droomaffiche voor de derdeklasser, dat in de vorige ronde tweedeklasser Bristol City versloeg. Om krachten te sparen voor de titelstrijd, zal Jurgen Klopp waarschijnlijk een B-elftal opstellen.

Maandag tenslotte kan je Arsenal live aan het werk zien op bezoek bij Bournemouth. Beide clubs schakelden in de vorige ronde een tweedeklasser uit. Na drie gelijke spelen op rij in de competitie hopen de Gunners nog eens te kunnen vieren onder hun nieuwe coach Mikel Arteta. Tegen degradatiekandidaat Bournemouth zou dat op papier moeten lukken.

FA Cup

Zaterdag 25 januari om 16u
Southampton - Tottenham (Eleven Sports 2)

Zaterdag 25 januari om 18u30
Hull City - Chelsea (Eleven Sports 2)

Zondag 26 januari om 14u
Manchester City - Fulham (Eleven Sports 1)

Zondag 26 januari om 16u
Tranmere/Watford - Manchester United (Eleven Sports 1)

Zondag 26 januari om 18u
Shrewsbury - Liverpool (Eleven Sports 1)

Maandag 27 januari om 20u45
Bournemouth - Arsenal (Eleven Sports 1)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top